Vil du shoppe for 1000 kroner hos NIKE? Her er din mulighed

Interview til fagblad for supermarkeder, førte mig til denne

I tirsdags, tror jeg det var, skulle jeg handle ind sammen med en avis der hedder Super Avisen, et uafhængigt fagblad for supermarkeder og dagligvarehandel som skulle følge min færden og mine vaner.I interviewet fortalte jeg dem om hvor stor en rolle supermarkeder har når det kommer til at sælge os produkter vi som forbrugere gerne vil kunne stå inde for (jeg håber de tager noter derude i Dansk Supermarked og co.).

Jeg kunne selv bestemme hvor og jeg valgte Meny. Jeg handler også en del i Rema1000 og er rigtig glad for deres sortiment, men Meny – der finder jeg faktisk alt hvad jeg skal bruge og nu mere til. Fordi det er første gang jeg ser denne Soya piskbar flødeerstatning. Den smed jeg i kurven og nu kan jeg slet ikke undvære den. Jeg bruger den på jordbærgrød, i gryderetter og til is (soya is fra Love Ice med chokolade er rigtig god ligeledes). Pisse godt match med de to, virkelig.
Jeg har undtagelsesvis lagt noget i kurven hvor jeg ikke har læst hvad der er i. Det er en god vane jeg har, synes jeg, for man kan blive både forskrækket og glad. Men jeg ved ikke hvor meget den feder, jeg ved bare, at der er 26% fedt i. Den smager sødt og lækkert, jeg kan virkelig godt anbefale den selv til jer  der godt kan lide almindelig fløde og aldrig har overvejet alternativer. Det er meget spændende, for jeg har endnu ikke pisket den, men den skulle være god nok, det bliver til en slags flødeskum. Spændende, skrev jeg det?? Tror jeg skal til at få mig et liv sådan uden for køkkenet!!!
Jeg blev også godt overrasket over at se bag på en Knorr pakke, at de benytter sig af bæredygtig palmeolie. Way to go, Knorr! Jeg kiggede efter E-numre og var egentlig kritisk, men der blev jeg godt nok positivt overrasket.
Lad mig lige slå fast med 100 kilo kettlebells: Jeg er ikke fanatisk, men jeg prøver at være bevidst. Jeg spiser da også junk i ny og næ og drikker vin i hverdagen. Hvordan skal jeg ellers kæmpe mig igennem dødssyge momsregnskaber og den slags?

Jeg ved ikke hvornår artiklen udkommer, men indtil da, vil jeg mægtig gerne anbefale at man handler i Meny, hvis man som jeg, leder efter alternativer til kød og mælkeprodukter, samt de har bare rigtig mange både sjove og inspirerende madvarer. Et stort sortiment fra Urtekram som I ved jeg elsker eller efterhånden skulle man tro…elsker med…så meget som de bliver omtalt her på bloggen. Skal jeg sende dem en regning? :D
Desuden er Meny efterhånden specialister i glutenfri produkter. Det er ikke billigt i Meny, så jeg kombinerer med Rema1000. Det fungerer for mig.

Alpro+Whipping+cream+250ml++FiSvNoDa_Alpro+Whipping+cream+250ml+FIN_S_N_DK_316x618Med hensyn til palmeolie. Det er virkelig et stort problem, at så mange kyniske virksomhedsledere lader deres produkter basere på IKKE bæredygtig palmeolie eller i det hele taget bruger det! Det er årsagen til, at Indonesien lige nu står i flammer og det går ud over dyrelivet, blandt andet vores elskede orangutanger. Her er det IGEN supermarkeder der skal stille krav til udbydere om at vi ikke vil have det lort i vores mad!

Følg brandende her og vend maden om før du køber den og tjek for palmeolie. Alternativt, gå til chefen i den lokale butik du handler og sig, det vil du ikke have, de må finde alternativer til dig, så bliver du glad.
Vores planet har det ikke for godt, og det kan få fatale følger for os og for vores afkom. Ikke mindst vores dyreliv og natur. Uden det, uden hav, uden træer, kan vi ikke ånde og leve og vi er i gang med at slå planeten ihjel minut for minut, hektar for hektar og plankton for plankton.

Ps.: Jeg er begyndt at specialisere mig i vegetariske kostplaner til dig der gerne vil undvære kød flere dage om ugen, og ikke har fantasien til at planlægge det selv. Du kan få en plan der er tilrettelagt til hele din dag, som du kan bruge så ofte du vil. Evt. sammen med din familie. En plan koster 750,-  Skriv til os@dkira.com for mere information.

skrmavbild2015-08-19kl.14.25.35

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du shoppe for 1000 kroner hos NIKE? Her er din mulighed