En fitness - piges bekendelser

Genialt tip til træning: Vred gorilla!

Kender I ikke det, at man nogle gange er nødt til at visualisere noget før at det virkelig fiser ind? Her er et tip jeg fik af “min” træner. Han har blandt andet specialiseret  sig i kettlebell træning og olympiske løft samt funktionel træning. Altså ikke så meget i isoleret træning. For et par uger siden, mødtes vi nogle stykker hvor Ole Cosmus som han hedder, afholdte en lille workshop i kettlebell træning. Noget jeg gerne vil have mere erfaring i, og ja, så må man jo gå til de bedste. Jeg havde Ole som lærer på Fitness Institute, så hvis tager en uddannelse der som personlig træner, vil du næsten med sikkerhed blive undervist af ham.

Noget han lærte mig ud over alt det andet han har givet fra sig, var “angry gorilla”. For den man træner, der har svært ved at få et korrekt svaj i ryggen, skal man blot sige til denne person mand eller kvinde, at denne skal stå som en sur, bestemt gorilla. Det giver virkelig god mening og jeg oplever at folk retter ind når jeg siger det. Jeg kan stå nok så længe og vise hvordan et lændesvaj skal være, men når jeg siger dette, springer jeg flere minutter over og skal ikke længere rette på personen i samme omfang. Pisse smart!
Man kan jo visualisere det: du ser ikke nogle sure gorillaer med foldede skuldre og nedsunket bryst, vel?
Her er et par vrede gorillaer, hvis du har svært ved at forestille dig det (du kan også bare tænke på nogle af dørmændende på Natcafeen i KBH – de har gennem tiderne set ud og opført sig nogenlunde sådan):

main-qimg-6b121eec1d34b5df6e716e1785eb5fa5
De ovenstående gorillaer er lidt for vrede, men det ene skal jo passe til det andet ;). Det er mere over i sådan noget her. Der er ikke meget vrede at spore på dette billede, men du forstår ideen, er jeg sikker på:

11367391444_869850aa37_b
Så til dig, der ikke forstår hvad et naturligt lændesvaj er i dødløft, squat og bent over row, kan du bare se på vores silverback buddy her. Han har fanget det.

Og her er en mere:
angry-gorilla
angry_gorilla_by_m_flame-d332uo8
En anden mulighed, er yoga gorillaen, men så er vi over i et lidt andet segment :)

The-Angry-Among-Us
Her er så til sidst manden bag den vrede gorilla i en “sådan her ligger jeg da tit “- pose

IMG_3235

PicMonkey Collage copyHvis jeg skal hive den vrede gorilla frem i dig, kan du altid kontakte mig på os@dkira.com.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fitness - piges bekendelser