Fem træningsøvelser du bør kende

Projekt Anna Warrington: Kan man skabe resultater på 10 dage?

Det kunne jeg ikke svare på på forhånd, da Anna spurgte mig om jeg ville hjælpe hende med at tabe sig inden et modeljob.
Men hey, lad os da prøve.
Der er een regel som gør sig gældende hvis du vil have de resultater du drømmer om:
Gør som vi aftaler, så får du også de resultater du vil have. End of story :)
Det indebærer også nok søvn og nok vand samt minimal stress.
Det er virkelig ret simpelt og i øvrigt ret så hårdt til tider, men det er altså virkeligheden vil man i mål.
Det er sgu ret nemt at se på en om de har holdt planen eller ej. I hvertfald for mig, for som de fleste andre kostvejledere, så ved vi hvor du burde være i forhold til den plan der er lagt. Og er du ikke der, så har du måske ikke sovet nok, haft fingeren i slikskålen eller måske slikket lidt rigeligt på kagefadet :)
Nå, men Anna her, ville gerne smide lidt inden dette modeljob jeg nævnte og det ville jeg da gerne hjælpe hende med. Jeg vil ikke gengive alle detaljerne, for jeg vil da helst bare vise resultatet frem, det er da til at forstå, ikke? Detaljerne og forløbet på 10 dage kan du nemlig læse på Annas dejlige blog her

 

Til resultatet:
To kilo på ti dage og 6 cm i taljen, 2 cm på brystet, 1 cm om låret. Det er sgu meget godt. Jeg vil ikke mene at planen var en sund en af slagsen på lang sigt. Sund mad, ja, Men hun drak mere vand end man normalt ville anbefalet og hun fik mindre mad og trænede mere. Som sagt, det ville ikke være optimalt for kroppen af flere årsager på sigt, men i en kortere periode er det ok og som det kan forstås, resultatskabende. Der var ikke meget at tage af, så jeg er positivt overrasket.
Annas største bekymring var maven, men den forsvandt så småt. Det er svært at se på de billeder fra siden, det er lettere at se forfra. Husk lige, det er væsketab, primært det her.

Screen Shot 2015-10-18 at 01.00.52 unnamed-1 unnamed

Se flere resultater her

 

2 kommentarer

  • Du har været genial at have ved hånden! Det her projekt var lidt skørt og netop kortsigtet, men jeg kan kun give dig de varmeste anbefalinger for både faglighed, ærlighed og rådgivning! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem træningsøvelser du bør kende