Projekt Anna Warrington: Kan man skabe resultater på 10 dage?

Når et vægttab stagnerer: Hvad gør man?

body-weight-scale

Er der noget mere frustrerende end at se vægten stå stille i flere uger? Så er det næsten lige meget når jeg så siger, at det er helt normalt. Hvor kroppen smider fedtet og tager det på, har vi ikke nogen indflydelse på. Hvordan og over hvor længe vægtforløbet arter sig, kan vi godt være med til at påvirke. Men hvad gør man så, når ens vægt stopper med at vise livstegn?

TIP! Tag evt. en graviditetstest. :)

Lad os nu tage et sundt vægttabsforløb. Et som er sat i gang af mig, et som jeg er blevet betalt for at “udføre”.
Selv her, går vægten i stå. Stress i dagligdagen, ikke nok søvn, for meget motion (fordi du pinedød vil løbe hver dag selv om du ved det giver dig stress da der er andre ting du også skal nå), kroppen “keder” sig, etc.
Når det sker, så ændrer jeg i mine kostkunders plan. Jeg regulerer deres motion, ændrer på deres madmønstre og jeg har nu to gange sat klienter på fastedage. To lidt anderledes metoder, men begge har virket. Jeg har simpelthen udarbejdet en fastekostplan til dem på ugentlig basis. Jeg har også givet dem nogle nye retningslinjer med hensyn til den gamle plan. Vupti! Vægttab i gang igen, også uden motion, for den var jo sat på standby i nogle uger. Når man skal tabe 15 -20 kg, så er det op og ned i perioder. Og stilstand. Jeg har nu valgt ikke at acceptere stilstanden, men i stedet for prikke til den så vægttabet sættes i gang igen. Man behøver altså ikke vente 2-3 uger på at se vægtens/målenes nedadgående kurve igen.

Hvad gør du? Hvordan har du håndteret dit vægttabs op og nedture? Jeg vil rigtig gerne høre dine erfaringer og tips i bloggens kommentarfelt.

KH. Kira
os@dkira. com

2 kommentarer

 • Gerda

  Der fik du lige prikket til min samvittighed, Kira!
  Jeg er en af dem der bare holder op med at spise og så efter noget tid når jeg har tabt mig, stopper min vægt med at gå ned. Jeg ved jo godt at jeg skal spise meget mere end det jeg gør, men jeg synes det ender i en ond spiral fordi jeg er så utålmodig. Det skal bare være her og nu og jeg ved inderst inde godt at det ikke er muligt. Jeg så dit forløb med Anna Warrington, det var motiverende men jeg ved også at der skal mere til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annalise

  Jeg giver op, haha! Det er min typiske cyklus. Så starter jeg forfra og tror at det bliver bedre næste gang, for at igen blive skuffet. jeg tror jeg er for utålmodig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt Anna Warrington: Kan man skabe resultater på 10 dage?