Vind! Tre forskellige - munden - løber - i - vand - #peanutbutter

Fem træningsøvelser du bør kende

IMG_4840
Tøj: Bluse fra Hummel Training, klik her  og bukserne er fra Lorna Jane, klik her

Jeg hører det ret tit:
Jeg vil ikke gå i fitnesscenter fordi jeg synes det er ubehageligt at gå forbi de der store pumpede mænd ved vægtene.
Her forestiller jeg mig tanker som:
– De glor på mig, hvorfor gør de det?
– Jeg er tyk og derfor kigger de
– Jeg ved ikke hvad jeg laver og jeg vil ikke lave noget forkert foran dem
– Jeg tror bare jeg går over og står på løbebåndet
– Jeg går hjem, det her orker jeg ikke

Rigtig utilfredsstillende, men en god forretning for det fitnesscenter du aldrig bruger men betaler til.

Helt forståeligt at det kan være rigtig intimiderende når man skal vimse forbi mange kompetente folk der træner. Du skal du vide, at rigtig mange der træner i de almindelige centre, aner ikke hvad de laver. Det gjorde jeg da heller ikke da jeg først startede. Jeg trænede lidt efter evne. Uden et program, uden en målsætning og jeg har sikkert gjort 100 ting forkert :)

Nå, men hvis du ikke tør bevæge dig ind mellem jern og buff guys & girls, så bør du hyre en træner. Uden tvivl. Hos en træner kan du også få lagt et hjemmeprogram.
Til det program du eksempelvis kunne lave, bør du stifte bekendtskab med:
Dødløft
Squat
Bent over row
Skulderpres
Bænkpres
Her har du trænet hele kroppen. Hele kroppen. Mere behøver du ikke og hvis du vil tabe dig, så skal du også lige have indført noget konditionstræning ala interval eller noget lign. som også kan laves derhjemme. Man kan godt tabe sig ved at styrketræne alene og spise en god, reguleret kost, men jeg vil vove den påstand at det kan gå hurtigere hvis du også dyrker noget hvor du får din puls ordentlig op. I øvrigt noget jeg personligt slet ikke gider. Jeg har så svært ved at komme i gang med konditionstræning at man ikke fatter det. Det er SÅ kedeligt. Oh well, tag det fra mig: Man slipper sgu ikke uden om hvis man gerne vil have et godt helbred i lang tid og komme tilbage fra skader og sygdom hurtigere. Der er hvertfald en meget stor chance for, det kan gøres mere smertefrit og hurtigere med en god form.

Du skal egentlig ikke bruge mere end en bodypump bar, kettlebell, to håndvægte, en måtte og en bænk.

SQUAT: (Goblet squat)
Ben, balder, core
goblet

SKULDERPRES
Skuldre, triceps
391eb093d0047a2a97a788da4ee7f1952

DØDLØFT, (Stivbenet dødløft)
Ben, balder, lænd, core
DeadliftFeat

TIP! Du skal have protein efter træning. Du kan købe whey protein som du bør indtage umiddelbart efter, hvis ikke du har mad i sigte, for at dine muskler kan få gavn af den træning du har presset dem igennem.Vælg en smag der passer til dig :)
Klik her for at se udvalg.
BÆNKPRES
Bryst, triceps
Barbell_Bench_Press1BENT OVER ROW
Ryg, biceps
row

Således kom du gennem hele kroppen. Selv mave (core). Hertil kan du altid smide nogle ekstra øvelser ind såsom planke og russian twist (se billedet):

beach_russiantwistDer findes så  mange øvelser, men her er fem du hvertfald bør stifte bekendtskab med.
Du kan booke tid til privat træning + program på os@dkira.com
Jeg har to dejlige private centre vi kan boltre os i :)
Du kan købe al dit udstyr til gode priser hos www.fitpro.dk

IMG_4826 IMG_4827 IMG_4840

 

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind! Tre forskellige - munden - løber - i - vand - #peanutbutter