OPDATERET! Sådan gør løg sig nyttige i avocado-verdenen. Men virker det? Find ud af det her

Jeg savner…

Screen Shot 2015-05-03 at 12.04.44 PM
Er jeg den eneste der bare synes at året er gået, og jeg ikke har fået noget ferie? Jeg har nærmest ikke været på en eneste rejse der ikke var med det formål at slappe af. Jeg savner altså at komme ud og rejse. Jeg synes det at være selvstændig byder på mange gode ting, men jeg er meget utilfreds med, at det har gjort det umuligt at rejse, holde en ferie i udlandet og ellers bare tage en velfortjent pause væk fra Danmark. DET skal jeg da ha lavet om på!!

Jeg ved ikke om I nogensinde har været i Marokko/Marrakech. Hvis ikke, så kan jeg stærkt anbefale det. Jeg er slet ikke færdig med Marrakech, den uge jeg var afsted var al for kort. Ikke alene er det et smukt, virkelig smukt sted, hvis man er til farver og detaljer. Der er også dejlig atmosfære, dejlig varmt, hvertfald om sommeren og så er logeringsmulighederne lidt anderledes end det vi kender, nemlig mulighed for at på i riads. (Se billedet).
Her kan man bo enten alene eller med hele sin familie. At vågne til det hver morgen, stilheden, luften, morgenkaffen, solen og varmen, er noget man skal opleve. Riads kan skiftes ud med virkelig lækre hoteller, som I rigtig lækre. Jeg besøgte et par stykker da jeg var der sidst, for at ligge ved poolen. Det er igen, overvældende hvordan de kan få selv en lobby til at ligne et 10 stjernet spa. Især kan jeg anbefale boutique hotels.
Er du slet ikke til Marokko, kan Secret Escapes tilbyde dig rejser inkl. luksus rejser til op i mod 70% i rabat på mange andre rejser i hele verden. Du skal blot tilmelde dig deres nyhedsbrev gratis. Tilbudene er nemlig kun for medlemmer. Lige nu, kan du få tilbud til Skåne og Berlin, men også mange andre mere eksotiske muligheder. Tilmeld dig her

IMG_4237 IMG_4594 IMG_9039 IMG_9151 IMG_9413

Affiliate.

 

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPDATERET! Sådan gør løg sig nyttige i avocado-verdenen. Men virker det? Find ud af det her