Små banan snacks

Syv kilo på under seks uger: Sådan gjorde “vi”

Screen Shot 2015-09-23 at 10.24.55

Nu er det tid til en opdatering vedr. vægttab og resultater heraf. Camilla har været på min vægttabshold og for dem der ikke har noget imod at fremvise deres gode resultater, giver jeg glædeligt en måneds gratis kostvejledning yderligere. Det gælder alle mine kostklienter.

SE MANGE FLERE RESULTATER HER

Camilla har været ret god til både at komme til alle træningstimerne (tror hun har misset en eller to timer) samt hun har været meget stabil med sin skræddersyede kostplan. Deraf resultaterne.

VIGTIGT: Det er værd at vide, at folk der får medicin eller har andre helbredsmæssige udfordringer men stadig knokler løs, kan have sværere ved at tabe sig så stabilt.

Camilla og andre der vælger at komme i forløb eller på vægttabshold kan altid fortsætte hos mig efterfølgende, hvis det er det de ønsker. Vægttabsholdet er særdeles velegnet til dem der ønsker at tabe seks kg eller mere.

Lad det være sagt, at man som overvægtig vil opleve at tabe sig mere end hvis man er tæt på sit mål. I sådan et tilfælde er det også godt at have en vejleder ved sin side, når man på et tidspunkt stagnerer og ikke ved hvad der kan stilles op. Det ved en dygtig vejleder.

Camilla har ikke gjort mere end jeg forventede af hende. Det handler om at prioritere sit vægttab, være tro mod mig og mest sig selv og holde sine aftaler, også hvad angår at sende mål ind. Fra nu af, laver jeg en kalender til mine nye klienter så de ikke har en undskyldning for ikke at sende ind. De ved nøjagtig hvad dag de skal levere. Det er et absolut MUST for et succesfuldt vægttab at man holder sig til den del af aftalen. Det er MEGET vigtigt, især for mig så jeg kan holde skarpere øje på udviklingen så du kan holde snuden i sporet. Camilla haft succes så langt, fordi hun har været ON POINT.

Til jer der hænger i bremsen: Det er ikke for sent, så giv ikke op.

Kontakt mig for mere info om træning og vægttab samt hold.
Jeg tager også teenagers da vi træner teens i mit center.

KØBENHAVN//HORNBÆK VÆGTTABSHOLD – TRÆNING TO GANGE OM UGEN:

Hold inkl. kostforløb max 6 deltagere: 5000,- for 6 uger

Personlig træning inkl. kostforløb. To kan deltage, prisen kan dermed halveres mellem dig og den person du ønsker at gennemføre forløbet med. Tiderne er mere fleksible end hold:
6000,-  for 6 uger (opstart når som helst).

Kostforløb 6 uger u.træning: 999,-

Skriv til os@dkira.com

NÆSTE HOLD:
KØBENHAVN
Slut oktober 2015 – bliv skrevet op for at blive sikret en plads

HORNBÆK:
Start oktober 2015

BÅDE FOR MÆND OG KVINDER.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små banan snacks