På tour med Nordic Bet: Odense

Bare een af de dage

IMG_2259Lørdags – woooop

IMG_2261
Søndags – woooop
Jeg satte hele lørdagen af til at blogge. Det er fandeme ikke nemt at være både på blog og fysisk i et fitnesscenter hele tiden. Jeg er rigtig frustreret over det, fordi jeg gerne vil opdatere den så ofte som jeg plejede. Jeg har derfor taget konsekvensen af det, og nu taget hver tirsdag fri (man er jo selvstændig) så jeg kan blogge og ordne nogle af de der ting der aldrig er tid til ellers. Det ser jeg bare så meget frem til. Chefen (mig) har igangsat det fra 1.oktober. :)
God chef jeg har.

Lørdag aften var jeg til housewarming hos Ricco og Caroline. Ricco har jeg kendt i over 15 år og vi har oplevet rigtig mange ting sammen. Vi mødte hinanden på Jubii A/S da vi begge arbejdede der og vi faldt hurtigt i hak. Ricco er et af de sjoveste mennesker jeg kender og jeg er rigtig glad for, at vi stadig har kontakt selv om der kan gå lang tid imellem.

Ricco er medstifter af Boliga og Boliga Selvsalg, så hvis du lige skal have solgt din bolig men ikke vil bruge penge på skyhøje salærer, kan du rolig ringe til Boliga, de guider dig hele vejen. :-)

Dagen i dag er søndag og alt er så afslappet af selv ens sokker er irrelevant. Jeg tog bare de første og det bedste :)

Jeg arbejder lige nu på at få sammensat nogle mave, balle, lår hold til KURBADET FITNESS by KIRA i Hornbæk, så det håber jeg at jeg kan præsentere for jer inden for en overskuelig fremtid da vi ved det kun går een vej: Ned. Sådan er tyngdekraften så urimelig.

IMG_2217
Er balle-hold ikke lige dig så kan du da altid købe dig nogle Freddy WR.UP bukser, så sidder de igen.

Blusen er fra Hummels nye kollektion:
11987211_10153651660278259_6824276515406345124_n

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tour med Nordic Bet: Odense