Hvor sødt er det lige

Falsk

IMG_2175

Det skal være falsk, så falsk man kan se det. Jeg går ikke ind for det naturlige vippe-look når jeg skal have vippee extensions. Så kunne jeg lige så godt beholde mine egne. Næh, de skal være så lange de overhovedet kan blive.

IMG_2173

Nu er sagen den med vippe extensions, at man ikke kan få flere end de vipper man har. Man kan blot få dem man har fordoblet. Jeg har mange vipper, derfor kan jeg også få et mere fyldigt look. Jeg har så bare valgt at jeg vil have dem længere, så lange de kan blive, for at få det “falske” fremhævet.
Jeg er rigtig glad for dem, nu skal jeg bare huske at få dem fyldt op, det har jeg ikke været så god til førhen.

Lufter mine nye vipper til film premieren Everest på Fisketorvet:
IMG_2111 IMG_2119

Kjolen er fra Zara, den kan købes her

Fordelene tæller:
Du kan plinge dine øjne som Bambi og det udløser ekstra hjælp fra de mandlige medarbejdere i Brugsen og sådan. Fasthold blikket og virker det ikke så pling!

Man skal ikke bruge mascara.

Man ser mere eller mindre frisk ud selv om man har været oppe hele natten. Så frisk at ingen makeup er nødvendig for at gå til bageren efter søndagsbrød, hvis du er den type.

Det åbner øjnene op.

Det koster 995,- og er faux mink  – 450,- for opfyldning om tre uger. Book tid her
(Når du har været der, kan du komme ned og svede i mit træningscenter bagefter, det er to trapper ned, så der er ingen undskyldning).

 

 

1 kommentar

  • Nanna

    Det ser godt ud med hold nu k…. En pris nu er jeg midtjyde og herovre ligger priserne fra 350kr-500kr og så igen 250 for opfyldning(nogen steder billigere). Det er jo sindssygt med de priser du har lagt op.. God dag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor sødt er det lige