Se hvad jeg skal have at spise, når jeg rammer toppen af Mont Blanc

Gisp altså!!

mb
Billederne er fra ruten, toppen og lidt fra Chamonix.

Nu har jeg tjekket samtlige vejrudsigter fordi jeg vil sikre mig at jeg ikke har fået forkert info. Vejret er DÅRLIGT i Chamonix! Og der er stenfald. Jamen great. På min jomfru tur skal jeg udsættes for udfordringer der kan tage livet af mig. Jeg har sagt farvel til hele min familie fordi jeg tror jeg måske slår hovedet på en gletcher eller snubler over mig selv og ned ad en skrænt. Der kan ske MEGET på sådan en tur.

Vi har guider på og jo jo, jeg gør det i en god sags tjeneste, som hedder Børneulykkesfonden og om ikke så længe kan du byde på en middag med både Jim Lyngvild og Martin Thorborg som jeg personligt har stået for at arrangere. De to middage foregår på MASH og på Nose2Tail i Kødbyen.

Såfremt jeg kommer hjem igen, deltager jeg muligvis selv i en eller begge af de middage jeg har arrangeret. Som bekendt er mad min yndlingsbeskæftigelse og de to dejlige mennesker ska ikke sidde alene med en de ikke kender og spise al den gode mad selv. Så meget kan vi vel være enige om, ikke?

Jeg har GoPro med så jeg skal nok få taget nogle fine billeder ikke mindst med en skive pizza på toppen af 4810 meter. Jeg har også i øvrigt regnet mig frem til at jeg bliver 1 kilo fedt fattigere på den tur alene. Så er man ikke motiveret til at tage lange seje cardio træk over en måned, kan jeg anbefale bjergbestigning ;) Jeg har også fundet ud af, at det er ganske effektivt at gå op og ned ad trapper til man brækker sig (to timer) med lidt vægt på ryggen et par gange om ugen i stedet for at lave cardio tre til fire gange om ugen. Det virker for mig og efterforbrændingen er lige i skabet. Men husk nu, det skal altså ikke være en vandretur i de hyggelige alper på sådan en trappetur. Det skal være hårdt ad helvedes til for at give noget. Husk at kroppen sætter ud først fordi den vil have at du ikke slår dig selv ihjel, så selvom du kan mere vil din krop sige til dig at det kan du ikke. Her er det så at mind over body kommer ind i billedet. Det er her man skal sige til sin krop den skal lukke røven og gå videre :)

Jeg er på nettet frem til mandag aften så jeg tror måske jeg kan smide en lille update eller to fra Frankrig. Tips om Charmonix er velkommen, især hvor jeg kan få gode gogles og sokker til turen.

Her er vores program:
Tirsdag – Opstigning til Albert Premier hytte (overnatning i hytten) –
istræning på gletscheren
Onsdag – Bestigning af Tete Blanche eller Aig. du Tour
Torsdag – Yderligere sne-is træning ved Grand Montets – evt. gang ned ad
gletscher til midt station
Fredag – Opstigning til Tete Rousse hytte
Lørdag – Bestigning af Mont Blanc – retur til dalen

Ses!

Her er webcam fra Chamonix

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg skal have at spise, når jeg rammer toppen af Mont Blanc