Gisp altså!!

Det er et hårdt job at vælte sig i mænd

IMG_1327 IMG_1321 IMG_1322 IMG_1323 IMG_1331

Jeg har flere dage nu, væltet mig i halvnøgne mænd. Det er hårdt!
Jeg er over-dommer i Nordic Bets #seriekrop konkurrence hvor en “dad bod” kan vinde en præmie til sin fodboldklub. Det vælter ind med oplagte tilbud og det er altså hårdt at skulle være den der tager den endelig beslutning. Virkelig hårdt. Der er mange sixpacks og veltrænede kroppe og der er mindst lige så mange “dad bods” som er mere over i seriekroppens koncept. De veltrænede mænd har desværre ikke meget fremgang i denne konkurrence.
Man kan stemme på sin favorit ved at klikke ind på seriekrop.dk eller man kan nominere en man kender.

Det sidste billede er med, fordi jeg lige vil vise jer lidt af Hummels nyeste kollektion. (AW15). Den er virkelig lækker. Kollektionen hedder Liva. Både sko, træningsbluser og bukser er værd at skænke en tanke når der skal shoppes nyt fitnessgear. Skal nok hive det frem af den fremsendte kasse så snart jeg har tid og vise jer jeres nye must-haves.
Denne model I ser på billedet hedder MESH og jeg måtte bare have den på med det samme. Den kan købes på stylepit.dk

I kan i øvrigt følge dad bods og seriekrop på Nordic Bets Facebook side her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gisp altså!!