Vægttab og psykologi

Se hvad jeg skal have at spise, når jeg rammer toppen af Mont Blanc

WEB_CHEMIN_544_1250511284

Jeg kan høre på de andre jeg ska følges med, at de taler om champagne, pastrami og parmesan ost. NÆH, ikke her. Jeg skal have noget HELT andet med. Det er noget jeg vil betragte som en motivationsfaktor. Bare tanken om at kunne tage en bid på toppen af Mont Blanc skal nok få mig derop, uanset hvor hårdt jeg må ha det.

Kan I gætte det?

Margherita-pizza

Margherita pizza!!! Og jeg skal nok dokumentere det, bare for at være helt sikker på, at I ved at jeg når op OG får min mad. :D
Vi rejser lørdag, wish me luck.

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttab og psykologi