Der findes masser af skrøner om store hunde

Vægttab og psykologi

cccc1

Camilla som jeg har trænet med over et år hvis ikke snart to, har lavet et indlæg om det med at blive besat af vægten, af at tabe sig, af at få dårlig samvittighed når træningen ikke lige er blevet til noget, samt hvordan hun så lige fandt ud af, at det bestemt ikke er sundt at være noget af ovenstående længere tid ad gangen.

Jeg husker fra mig selv at jeg gik fra at være virkelig optaget af mad og træning til at blive lidt mere large omkring det og det sidste fungere bedst, da jeg synes man godt kan kombinere et sjovt og socialt liv med at holde sin livs form.

Læs mere her på Camillas blog, som jeg vil anbefale dig at følge. Det er en hyggelig og personlig blog om både træning, kost og sociale aktiviteter. Læs blandt andet om hendes massive vægttab, maveoperation med mere.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der findes masser af skrøner om store hunde