Overnight Oats med chia frø og banan

Hvilken alarm er bedst / Vind en Weber grill + en G4S alarm

IMG_1050

En af mine alarmer hedder Opi. Herhjemme går vi med livrem og seler.
Men andre foretrækker selvfølgelig en alarm uden en puls, som ikke skal luftes og fodres. Det kunne eksempelvis være en alarm med foto, en med DNA eller en lås med kode som dem G4S udbyder.

Min ene alarm som er mærket Grand Danois, tager ikke imod nogen før vi selv har hilst på vedkommende. Hun ser dem som en trussel indtil vi har sagt pænt goddag og har vist hende at alt er i den skønneste orden.

En GS4 alarm har nogle andre fordele,eksempelvis øge trygheden i hjemmet også når I ikke er der. Går der nogen ind, får du besked via sms eller  via en app. Du får også besked når dine børn eller andre låser sig ind. Du kan tilmed justere varmen og lyset med din app.

Denne alarm giver dig også mulighed for bl.a. at tilføje røgdetektor, vanddetektor, fjernbetjeninger, midlertidige koder til alarmen (fx til håndværkere) og meget mere.

Du kan nu få en gratis alarm og en Weber grill hvis du deltager i lodtrækningen her. Måske bliver du den heldige vinder og kan se frem til to år med den største sikkerhed ganske gratis.

335x224px-basispakke-p5-rumfoler b829c5a7-splash-praemie

 

Sponsoreret indlæg fra en rigtig husejer :)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overnight Oats med chia frø og banan