Pift din ISIS sukkerfri bar op

Kære Hamborg: Pas på, vi kommer

IMG_7790

Vi er ikke spor farlige, bare larmende.
Jeg er inviteret til mine venners åbning af MASH i Hamborg om et par uger. Efter min tur til Mont Blanc som jeg jo skal bestige omkring den 22. august. Det er faktisk næsten lige så mange kalorier forbrændt som bjerget er højt :D Mere endda.
4810 m er bjerget og jeg forbrænder nok tæt ved de 6000.
Det er så tæt ved det samme som man kan forvente jeg indtager af føde og cocktails når vi lander i det nye establishment. Så er de sådan set virkelig godt advaret. Sidst kunne tjeneren slet ikke følge med, det var sjovt. Deres cocktails er fra en anden verden. Virkelig gode og jeg elsker cocktails mere end noget andet.

Nå, men som sagt, mine kære venner som ejer MASH har ikke fortrudt en eneste gang at jeg kommer og spiser hos dem. Det er bare som om at når mad ikke koster noget så bliver jeg aldrig mæt.  For et år og et par åbninger af restauranter siden, så det sådan her ud – klik her.
Det er skam også Bella der skal med denne gang. Bella flyver ind fra London så vi har lige et par dage sammen i den tyske storby. Jeg har kendt Bella en del år, vi har rejst rundt sammen, blandt andet sammen med Ludacris / Disturbing the Peace når de var på tour i Europa. Ja, ja. Jeg har været ung og single engang :-)

Hvis du har nogle forslag til noget der er værd at begive sig til på en lørdag i Hamborg om dagen / aftenen, vil jeg meget gerne vide det. Kommentarfeltet kan bruges, så er der også andre der kan få glæde af jeres tips.
Hvad skal vi se?
Er det overhovedet sikkert for Hamborg at have piger som os rendende? :D

7 kommentarer

 • karina

  Jeg elsker Hamborg! og vi er altid på East Hotel til cocktails/mad/fest. Måske en dag overnatter vi også der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Kira
  Besøg endelig Sands Bar! Virkelig gode drinks, og en flot bar.
  https://m.facebook.com/profile.php?id=204192241924
  God tur ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus Petersen

  Hej Kira.

  Som John skriver, så er Hamburg Hafen absolut et besøg værd. Dog skal det lige nævnes at feks. Havnerundfarterne udelukkende er med tysktalende guide. Så er man ikke stærk i det tyske er det måske ikke så fedt

  I forbindelse med havnen ligger den gamle Speicher Stadt. Hamburgs gamle handels område. Her kan man opleve hvordan en hel ny bydel er ved at blive opført helt ud til Elben, Samt besøge verdens største modeljernbane. Miniature Wunderwelt. Lyder måske lidt nørdet. Men det er absolut et besøg værd. Samt Hamburg Dungeon, her tale man dog også kun tysk på rundturen i den mystiske fangekælder.

  Hamburg Fisch Markt er fantastisk søndag morgen. Kan anbefales

  Derudover er Sankt Pauli og Reeperbahn ikke til at komme uden om. Det skal opleves. Og helst om aftenen. Der kommer alverdens underlige skikkelser frem i mørket

  Derudover er Hamburg som John også skriver en fantastisk shoppingby. Centrum flyder over med fede butikker.

  Så håber du må få en fantastisk tur til den Nordtyske hovedstad.

  Og så lige en mindre detalje. Når en tysker afslutter sin sætning med et næ… Så er det ikke fordi han pludselig har ombestemt sig omkring det han eller hun lige sagde.

  Sådan er det bare. Lidt ligesom ik eller ik os herhjemme i Danmark..

  Venlige hilsner fra Flensburg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har jo tidligere vist at du går op i indretning, så vil lige pege på denne butik, som er helt fantastisk: http://www.xn--sth-hamburg-rfb.de/%C3%BCber-uns/

  Og, så er havneområdet bare generelt helt exceptionelt fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pift din ISIS sukkerfri bar op