Det skal du bruge

Dumme brød!

Screen Shot 2015-08-11 at 5.45.36 PM

De sidste mange måneder har jeg været oppustet og man skulle tro at kostvejlederen her, kunne gennemskue hvorfor.
Jeg har altid spist lidt brød. Jeg spiser kun fuldkorn, men efter jeg er stoppet med det så er jeg ikke længere oppustet og min flade mave er tilbage. Jeg har også toppet det med at droppe (øko) mælken for jeg har kunne mærke at jeg de seneste mange måneder har følt en form for udefinerbar utilpashed. Jeg har ikke kunne sætte en finger på hvad det var, men så tænkte jeg at de to ting jeg nærmest indtager dagligt måtte udelades. Og vupti! På ingen tid flad mave og ikke længere udefinerbar utilpas. Det er kommet snigende for jeg har aldrig reageret på de fødevarer før, så ja, jeg er lidt overrasket.
Prøv det. Drop brød og mælk og se om ikke det kan gøre noget godt for dig. Jeg savner det ikke engang.
Lad mig høre hvordan dine resultater er.

6 kommentarer

 • Brian schou

  Drop brød ?
  Der findes tusind af forskellige slags brød og bare at skriv drop brødet er lidt for nemt.
  Så en lille opfordring opsøg en bager hvor de langtids hæver brødet, for problemet er at enzymerne ik får tid til at forarbejde mel og kerner, derved skal de mave gøre arbejdet og det giver oppuste mave.
  Hilsen fitnes bageren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Hvad bruger du så i stedet for brødet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Jeg stoppede osse med brød helt. Havde et par dage jeg havde trang til brød og spiste lidt og blev rigtig oppustet og dårlig. Så det er slut med det. Også selvom det jo smager godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Barnett

  Har længe lidt af oppustet mave.. Kunne til tider ha så ondt om aftenen at jeg var nød til at gå i seng. Rugbrød og hvedemel er no Go for mig. Startede hos diætist og lever nu 80% efter food map diet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bemmer

  Skulle du komme til at savne brødet så spis speltbrød og mælken kan du bruge laktose fri mælk.! Så sker der helt sikkert heller ikke noget.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   True. Men jeg savner det ikke så jeg vælger det helt fra pt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal du bruge