Sådan tjener du penge på at vide noget om kost - kom i gang nu

Min hemmelige datter

Hvem tager man lige med når man inviteres til premieren på Flying Superkids? Det er jo ikke ligefrem voksenshow. Man tager da sin hemmelige datter Sophie med. Hun er fem år og datter til min assistent Christina.
Sophie er en speciel pige. Hun forsvandt blandt andet sammen med børnene fra Flying Superkids efter showet og blev fundet i deres madvogn :D. Det er da sørme lige præcis også hvor jeg blev fundet da showet var skudt i gang. Det var bare omme hos catering folket hvor jeg pludselig fandt mig selv overbevise cateringfirmaet om at de skulle lave en kødfri pizza til mig.
Sophie går op i de underligste ting. Hjemme hos mig da hun var fire glemmer jeg ikke en dag hun sad på mit køkkenbord og hjalp med at lave noget mad. Hun sad og aede bordet og efter noget tid satte hun hovedet på skrå og spurgte mig helt alvorligt om hvem der havde malet min bordplade. Altså hvilke børn på fire år går op i noget så voksent som malerarbejde? Det gør Sophie.

Showet var virkelig fantastisk. Jeg kan sagtens anbefale det, for på trods af at det er mest for børn så havde jeg da lige et par WOW øjeblikke. MEN som med min hemmelige datter: Jeg stod da enten foran madteltet eller inde I madteltet det meste af tiden. Som sagt, jeg fik set noget af det og jeg var imponeret over den smule jeg oplevede. Det er jo små elastiske slangemennesker!
Showet er een ting. Det kan man ikke gå glip af, men i pauserne er der rig mulighed for børnene hvis de vil hoppe på hoppeborg og lege i det store legeområde hvilket mange børn benyttede sig af.
Du kan se mere og finde tourplanen på Flying Superkids hjemmeside her.
(Flying er ikke bare noget de kalder det, de flyver gennem luften hele showet igennem de dygtige, smidige, underholdende små mennesker).

Her er lidt billeder fra aftenen. Blandt andet fik jeg chili øl fra Midtfyens Bryghus. Jeg fik også lige skudt Sophie da hun på en eller anden måde fik kastet sig ud i noget der mindede om en audition foran de søde børn fra Flying Superkids. De klappede af hende og roste hende for hendes flotte stunts. :) Ham der smiler længere nede, er min forlovede. Han er foruroligende glad for alt hvad der blinker, larmer, smager godt.

IMG_4234 IMG_4201 IMG_4205 IMG_4212 IMG_4223 IMG_4144 IMG_4147 IMG_4174 IMG_4179 IMG_4186 IMG_4188 IMG_4081 IMG_4073 IMG_4193 IMG_4072 IMG_4086 IMG_4091 IMG_4101 IMG_4104 IMG_0769

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan tjener du penge på at vide noget om kost - kom i gang nu