Derfor bliver du syg efter træning + hvornår bygger din krop muskler

Forrest Gump LEVER!!!!

Hjemme igen og 4000 kalorier fattigere. YEEEEEES! Hvis ellers man tæller den slags.
Det blev til 30 km over ni timer.

Der er god smerte og dårlig smerte. Jeg oplevede op til flere ting i weekenden jeg ikke har prøvet før, blandt andet en smerte som for mig er ny.

I SAMARBEJDE MED BØRNEULYKKESFONDEN: CLIMB FOR CHARITY TOUR MONT BLANC – KLIK HER

Jeg er slet ikke bange for at indrømme at jeg også piver lidt over det nu, fordi jeg har bare slet ikke tid til at være skadesramt og akillessenen er slet og ret noget lort at få en skade i lader jeg mig fortælle.

I lørdags, tog jeg og resten af holdet der skal bestige Mont Blanc til Møns Klint. Min egen ide i øvrigt. Jeg havde ikke forslået de 12 timers vandring, bevares, det var en andens ide. Det er så ikke det værste sted man kan gå op og ned af 2000 trappetrin og i kuperet terræn. Det er virkelig et smukt sted. Til jer, der ikke har været der, det skal I altså gøre.

Byen Stege, en rigtig købmandsby, er dejlig autentisk og mange gamle bygninger bevaret.
Vi ankom kl 8 om morgenen fra KBH så der var meget stille og ingen mennesker. Klart at foretrække. Da vi havde gået de første kilometer, begyndte det at vrimle frem med turister der skulle se vidunderet Møns Klint.

TIP##
Det indtog jeg på turen: Riskager med chokolade, fructose barer med lime og chili, proteinshake, rugbrøds rejemad med æg, tørrede tomater uden olie, en Mathilde kakaomælk og to bitte små juice.

Som jeg nu var forberedt på, var jeg den mest langsomme af os. Jeg gik ikke særlig hurtigt i forhold til de andre, da jeg mest havde lyst til at kunne gå hele turen uden af at jeg de sidste timer blev overmandet af for meget træthed. Jeg har også de korteste ben af alle os der skal afsted, det må vel også gælde for noget. Mine ben er kommet igennem uden for meget ømhed, men jeg var rigtig træt og spiste to pizzaer søndag aften kl 23 da jeg kom hjem. Dan havde hentet dem hos Itzi Pitzi, men selvfølgelig kunne jeg har sagt mig selv, at han ville spise af dem. Og selvfølgelig kunne han ha sagt sig selv at jeg ville bede ham hente en ny til mig. Jeg bad om to pizzaer ikke halvanden. Lissom! Han kan bare ikke nære sig. Jeg kan godt være ærlig og sige, jeg kunne sikkert ha fundet på det samme, og forskellen er bare, at jeg ikke ville få en skideballe af Dan for han ville bære over med mig. Så meget kan man så ikke sige om mig. :)

Fortsættes under billederne….

IMG_0814 IMG_0795 IMG_0823 IMG_0826 IMG_0808 IMG_0829 IMG_0834 IMG_0831 IMG_0842 IMG_0841 IMG_0845 IMG_0801 IMG_0804 IMG_0791 IMG_0797 IMG_0780
Jeg havde rygsæk på med 5-6 kg belastning, altså mad og lidt vægte.
Vi skal jo være forberedt på turen op ad Mont Blanc og næste prøve er to timer op ad trapper 800 trin med 8 kg belastning.
Torsdag er store shoppe dag, der skal jeg ha indhentet al udstyr til turen. Jeg er selvfølgelig rigtig spændt på turen og jeg regner med at jeg kommer helskindet igennem den.

To ting jeg fik prøvet: Jeg har fundet ud af, at jeg også har en akillesscene og jeg gik Møns Klint rundt over ni timer (12 med pauser).
Kan varmt anbefales :)

Du kan købe træningsudstyr også til udendørstræning ala hiking her

4 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor bliver du syg efter træning + hvornår bygger din krop muskler