Sukkerfri frugtsalat

Dagens træning & Dagens inspiration

Jeg har savnet at træne med Yvonne! Vi har en rigtig god træningskemi, vi forstår nogenlunde at balancere snak, træning og motivation. Vi træner mange af de samme øvelser fordi vi dels ved de virker og fordi det er noget vi synes er sjovt.
Det er svært ikke lige at snakke for meget, når der har været så lang tid uden kontakt. Jeg har haft travlt med at flytte til to nye centre og hun har travlt som personlig træner og med at gøre klar til flere fitness konkurrencer.
Jeg holder meget af at følge Yvonne og roote for hende. Hun er en lille pige som mig og har flotte, atletiske former som gør, at jeg på mange måder kan identificere mig med hende. At hun så bare har en flottere, rundere røv end mig…det er hendes geners skyld, det skal jo ikke gå ud over hende :D

PicMonkey Collage

Vi trænede skuldre, core og biceps. Vi løfter TUNGT. Vi leger ikke med små, nuttede vægte, det får man altså ikke ikke en flot tonet krop af. Muskler definere ens krop, og muskler skaber man ved effektive og hårde løft. Med mindre man er meget tynd, ja så er det nemmere at se toning af muskler. Hverken Yvonne eller jeg er tynde, men vi er sunde, faste og stærke. Ja, i al beskedhed, tror jeg nok. ;)

Du kan følge Yvonne her og så har jeg også instagram du kan følge her. (Jeg er begyndt at lægge flere videoer ud).
Jeg har lige et par andre tips til nogen du også kan følge, hvis du elsker at lade dig inspirere:

BASEBODYBASE – to piger med mange fans og mange gode tips samt masser af inspiration til træning. Hvis ikke de kan motivere dig, ved jeg ikke hvem kan

Tone it up – opskrifter, træningstips, motivation med mere

TwoBadBodies – duo træning af to, stærke, fit piger, der er tidligere atleter

Yarishna – en af mine personlige favoritter

MankoFit – endnu en af mine personlige favoritter

Tracy Anderson – de kendtes træner, skal ikke udelades

Beast Mode app – masser af inspiration også til egen kropsvægtstræning og hjemmetræning

Jeg vil nyde min salat og på genhør!
IMG_0625

…glemte da lige at vise at jeg stadig er i gang med optræning til bjergbestigning på Mont Blanc for Børneulykkesfonden til august. Man kan snart se frem til at byde på en en middag med Jim Lyngvid i den forbindelse.

Billederne er fra Vesterbronx på Vesterbro. Byens bedste træningscenter.

PicMonkey Collage2

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri frugtsalat