Sådan smider du væske i kroppen

Sukkerfri frugtsalat

IMG_0571 1

Min søndag var egentlig en dag hvor jeg følte mig ved siden af mig selv. Jeg følte mig træt og uoplagt. Det er ret sjældent jeg har det sådan, men nuvel, det skulle da ikke forhindre mig i at tage en sukkerfri frugtsalat med til familiebesøg på Vesterbro. Her er opskriften:

Brombær
Store kokos stykker (kan købes i mange supermarkeder, allerede skåret)
Vindruer
Pærer
Æbler
Bananer
Mandler
Alpro Natural soya yogurt
Vaniliepulver fra Dr, Oetker Twister

Hak, bland og server. Jeg har serveret min salat i nogle chokolade skåle men det behøver man jo ikke :).

Psst: Jeg har pyntet med frystørret bær.

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan smider du væske i kroppen