Min blog oser af sex denne uge! Vind bio-billetter til drum roll...MAGIC MIKE XXL!

Ikke bare en bikini: Derfor valgte jeg denne

IMG_9984Hvorfor skal det være så svært at blive tilfreds? Jeg er pisse træt af store bryster. Ikke andres men mine. Tror jeg har nævt det før. Jeg skal jo tabe mig for at slippe for dem.
Det vil jeg da også gerne. Men alligevel.

Jeg synes de er i vejen. Bikinier gnaver i nakken fordi det føles som dødvægt i de to hængekøjer babserne skal ligge i. Det ER bare ikke nemt at finde bikinier der både sidder godt foran, bagpå og så ikke gør ondt når man har store, naturlige (til dem der påstår andet) bryster.

IMG_0068

MEN jeg fandt en bikini på katsumi.dk som passer helt perfekt. Jeg valgte den hovedsageligt på grund af bunden. Min røv ligger heldigvis ikke helt ned endnu. Selvom jeg er 40 år, så sidder den faktisk af sig selv. Det er det træning og kost gør ved en :D

IMG_0063

Hvorfor så ikke vælge en bikini der omsvøber den? Jeg har nemlig også haft den slags bikinier der bliver våde og så hænger de bagpå indtil de er tæt ved at være tørre. Pisse irriterende. Eller også dækker de røven for meget. Eller også for lidt.

Modellen her, former ballerne fordi der er den der syning i midten. En såkaldt scrunch. Har man ikke en god røv i forvejen, så er der ret store chancer for at man får det med denne model. Eller man kan gøre som mig – træne sig til det ;)
Bh´en til denne model er på ingen måde irriterende for nakkenog det hænger måske sammen med at stoffet er tykt.
Jeg føler bare ikke jeg har lyst til at gå med bikini hvor der er bøjle i bh´en.
Jeg ved godt, at nogen bruger det især fordi de ikke har et valg grundet tyngdekraften og no offense, men det er bare ikke lige mig.

IMG_0045
Vil lavede i øvrigt lidt video for sjov, (altså hvor jeg hopper i vandet). Jeg ville så gerne være sexet. Så jeg sprang i og her ser det godt nok ud. Lige til jeg rammer vandet, så var det slut med at ligne Samantha Fox. Nu er vi mere over i noget med en drivvåd golden retriever der ryster vandet af sig og svømmer efter sin pind. Er de dage virkelig ovre hvor jeg kan være sexet uden af at skulle anstrenge mig for meget? Det er ved at gå op for mig, at ens alder sætter sine mentale begrænsninger.

IMG_0028 IMG_0016

Du kan se den /købe den her.

Billederne er fra Tyskland hvor Dan og jeg var i forbindelse med at han blev 43 år. :) Vi tog på et resort der ligger ude i en naturpark, det var rigtig dejligt at være væk og nyde den smukke udsigt og søen der lå lige under vores værelse. Men hvor ville jeg dog ønske at tjenerne rensede og klippede negle. Ad altså. Det er omtrent lige så ulækkert som kokke med langt skæg i et køkken.
Jeg ved faktisk ikke hvad der er værst. Begge dele får mig til at gylpe lidt.

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min blog oser af sex denne uge! Vind bio-billetter til drum roll...MAGIC MIKE XXL!