Så fedt er det heller ikke at være så skide flink

En god grund til at du ikke taber dig

IMG_9384

Her er en af de største grunde til at man ikke kan tabe sig / holde vægten.  Jeg vil godt vædde på, at du som læser enten har prøvet det selv eller kender en der har.
Det var ikke chokoladekagen jeg ville nævne her eller gårdagens flaske vin. Eller dig, der går på rov efter ungernes slik. Eller dig der spiser riiiigtig meget sundt mad. (Selv om det kunne det være, også for meget sund mad feder).

Næh, det er den plan uden balance. Mange ender med at brænde helt ud fordi de laver et kæmpe spring med god mening. NU skal det være.
Er du een af dem, der tror at det er vejen frem så har du ret…i en uge eller et par måneder, så er det også slut, for der mister du pusten. Det er vigtigt at akklimatisere inden man begiver sig ud på denne hårrejsende, krævende rejse. Man kan jo ikke leve på 1200 – 1500 kalorier resten af livet, man kan ikke byde sig selv at dyrke motion hver dag hvis ens krop sender et signal om den er træt. At piske en hest der har lagt sig til at dø, (Uf, grimt billede), får man ikke noget ud af.
Jeg har set det mange gange. Det jeg savner er balance. Det er tålmodighed. Det er realitetssans. Yo yo vægt er yo yo vægt fordi du byder dig selv disse crash kure med ikke særlig meget mad eller det forkerte mad. Sker der ikke noget rimelig hurtigt, gives der op.  Eller nogen lægger planer der er så krævende at det er nemmere at opgive. Glem kur og slankekur. Du skal omprogrammeres og det tager tid. En god, sund, realistisk (kost)plan er vejen frem. Ikke en der er lavet af en professionel nødvendigvis, men en hvor du har sat dig ind i tingene og taget den tid det tager at forstå hvordan sund kost og indtagelse heraf hænger sammen. Jeg vil ikke anbefale, at man springer ud i det fra den ene dag til den anden, uden den nødvendige viden. Jovist, du skal nok tabe dig, men det handler lige så meget om at kunne holde kiloene af. Synes jeg. Hav i tankerne, at det kan tage tre måneders tid at implementere nye vaner i stedet for de gamle. Det er så her jeg vil sætte tålmodighed ind. Hvad med juicekur? DET er da en fremragende ide-eller. Jeg mener, måske. Har aldrig detoxet, men de virker ikke som de bedste slankekure da kiloerne kommer på igen når man spiser fast føde. Bare en tanke. Har I erfaringer med juice/detox? Det er lidt ærgeligt, at de bliver solgt eller promoveret som slankekure.

Ps.: Kulhydrater er ikke fjenden og husk din morgenmad. Kan du ikke spise morgenmad, skal du bare prøve det en uges tid eller to, så vænner kroppen sig til det, og du kan ikke undvære det.
#truestory

Pps: Vægtene sidder om anklerne og ikke i min bh. :O

1 kommentar

  • S

    Super godt indlæg. Tak fordi du kommer med sådan et☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så fedt er det heller ikke at være så skide flink