Guide: Mad før & efter træning

Mine personlige beauty favoritter

bg

Du finder mig sjældent til skønhedsbehandlinger, spa-oplevelser og på en massagebriks.
Jeg HAR virkelig ikke tålmodigheden til lange, tidsobsorberende på langsliggende oplevelser med mindre det er for at læse en bog eller se mine yndlingsserier. Morgenmad i sengen er også på listen over på langsliggende oplevelser jeg i enhver henseende nyder. Nogen anser det for at være alle tiders forkælelse, andre som mig selv, finder det lige så tidsrøvende som at ligge på stranden.

Jeg er så heller ikke mere sær end at jeg godt kan se ideen i at benytte sådanne muligheder for at få noget kvalitetstid, noget adspredelse og især hvis det er noget jeg kan få gavn af, også når jeg har rejst mig igen. Eksempelvis, så ser jeg meget frem til at jeg og mine veninder kan finde en stunds tid hvor vi kan hoppe i badekåberne og nyde et glas rosé I KURBADET by ILSE JACOBSEN eller et andet sted for den sags skyld. Grunden til jeg lige synes det er bedst her, er at der er cocktail bar om sommeren og udendørs opvarmet pool hele året. Der er også lækker restaurant, når sulten melder sig. Ja, så kan jeg da indskyde som en hurtig reklame, at jeg også driver stedets fitnesscenter. Skulle det være!

Nogle ting jeg dog elsker er:
At få lavet øjenvipper
At få lagt makeup
At få ordnet hår
At få botox og juvederm
At få lavet øjenbryn
At få lavet negle (det eneste minus er, at man hele tiden skal have dem holdt vedlige, ellers bliver de jo grimme)

Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke ved om jeg har særlig mange rynker. Jeg havde ikke da jeg startede med at få Juvederm og botox. Jeg får mine behandlinger fordi jeg gerne vil have elimineret rander under øjnene, løftet mine kinder samt minimeret min tilbagevendende hovedpine.
Jeg synes selv jeg fik for meget sidst for jeg følte jeg blev udtryksløs, men ellers er jeg faktisk godt tilfreds. Det er nok et sundhedstegn, det ville være noget møg hvis det gik den anden vej, og jeg slet ikke kunne få nok!
Jeg får mine behandlinger lavet hos Qura på Frederiksberg og jeg hyler og skriger lige meget hver gang. De der nåle der, arrrrrgh! Men så igen, jeg lider gerne for lidt skønhed og Kim fra Qura er altid smadder rar og behagelig især for skrigeballoner som jeg. Jeg skal holdes i hånden. HVER GANG. Små doser her og der passer mig ganske fint og så længe jeg føler jeg bruger det med måde, bliver jeg ved. Jeg er ikke nervøs for, at jeg begynder at få så meget at jeg ligner en det er stukket helt af for, men hvis I oplever at jeg ikke selv kan sætte grænser skal I altså sige det. I skal være ærlige. Der er nogen der ikke har været ærlige over for dem her eller også er de bare ligeglade. Jeg er ikke ligeglad. Kim gør også meget ud af at respektere ens grænser. Det skal lige siges, at man er mere følsom når man har menstruation så det er IKKE tidspunktet at få stukket nåle i sig.

Nu er dette ikke en opfordring til nogen om at de skal bruge en mindre formue på at ligne et stykke udtrukket latex, jeg siger bare hvad JEG gør. Og jeg synes da ikke jeg ligner udstrakt latex?! Gør jeg?
Og hvis jeg gør, er det så meget slemt?

Hvis der er noget jeg elsker er det smokey eyes. Det elsker min kæreste også. På mig altså.
Det minder mig om min modeltid. Jeg elskede at få lagt makeup og sidde der i stolen og nyde min morgenkaffe og dufte al makeuppen. Jeg har lavet billeder til over 600 magasiner og aviser på verdensplan så jeg må sige at det er noget jeg har prøvet et par gange :)

Jeg har endda de fleste magasiner i en nogle kasser godt opbevaret. Ved ikke hvad jeg skal bruge dem til, det er jo bare en del af en fortid der vitterlig ER fortid.

Her er smokey eyes guiden fra min makeup artist Ulla Glud:

Jeg har brugt en sort kohl som base på øjenlåget, under øjet og på den våde kant.. Det behøver ikke at tegnes pænt op da der alligevel skal tones med øjenskygge oveni.

For at få den sorte kohl til at blive “tør” og mættet ( så den holder hele aftenen) har jeg penslet mat sort øjenskygge oven i kohlen indtil at det ikke er fedtet nogen steder. Dette gøres ved opadgående bevægelser oven på låget og langs og på den våde kant under øjet. For at kanten på skyggen ikke bliver for skarp har jeg brugt en mørkebrun mat øjenskygge til at tone ud med ( før en pensel med brun henover den kant der skal tones, frem og tilbage til farverne er blandet godt sammen) I øjenkrogen og en lille smule ud under den nederste vippekant har jeg lagt et koksgrå shimmer øjenskygge for at åbne øjnene lidt. Sort Mascara på vipperne og tilklippede kunstige vipper er sat på med sort Duo øjenvippe lim ( klip altid nogle mm af så looket bliver mere naturligt) Brynene er tegnet op med mørkebrun øjenskygge og der er lagt concealer under brynet for at det synes mere rent og skarpt.

Det skal du bruge:
Sort kohl
Grå shimmer: face Stockholm, Eye dust Storm
Sort øjenskygge
Brun øjenskygge
Concealer: Elisabeth Arden, flawless finish correcting and highlighting perfector nr 2
Mascara
Vipper købt på ebay
Vippelim duo i sort

beutyg

Ulla Glud der har lagt min makeup her, og i øvrigt gør en masse andre kendte smukke eller mere smukke, kan du følge her.

Makeup der foretrækker jeg e.l.f. Jeg har næsten alt fra e.l.f lige fra bronzers til neglelakke. Jeg har MEGET. Elsker deres concealers. e.l.f. er også på PETAS liste over dyrevenlige produkter. Desuden er det uhyggelig billigt i forhold til hvor godt det er og hvor fint det holder.
Jeg ved godt nogen ryster på hovedet af det, men jeg forsegler min makeup med hårlak bare for sådan at holde ekstra på det. Det skulle jo nødig løbe nogle steder når jeg sådan powerwalker helt alene :D

Jeg er rigtig glad for Dr. Hausckhas tinted ansigtscreme man kan få i Matas blandt andet, og så bruger jeg for det meste en argan olie sæbe fra Dahl shoppen til at vaske mig i ansigtet med. Den er jeg virkelig vitterlig rigtig glad for, og hvis den en dag ryger af markedet ved jeg ikke hvad jeg gør. Den tager uren hud og holder det nede. BIG LIKE. Det er måske argan olien der gør det, men du kan læse lidt om den her hvor du også kan købe den.

Jeg modtager en Goodiebox hver måned fra Goodiebox og der er ofte nogle produkter i, der er sjove at prøve af. Jeg har blandt andet haft stor glæde af nogle af de tuber med ansigtsmasker der har været med, samt lipgloss, tørshampoo og neglelakker, blandt andet.

Kira_11Her er min makeup lagt af Beauty Academy CPH (e.l.f) Foto: Covermodel.dk

 

 

Affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Mad før & efter træning