Use it or lose it

Pinligt og ret upassende, men…

Screen Shot 2015-06-09 at 8.52.22 PM

Jeg er ikke ekspert eller hundehvisker, så jeg har brug for jeres tanker.

Er der nogle kloge hundehoveder der kan cracke en kode for mig? Det handler om Opi og hun gør noget jeg ikke forstår. Nu udleverer jeg hende for fulde gardiner. Undskyld Opi, men jeg MÅ altså vide det. Heldigvis læser Opi ikke bloggen så ofte og hun har lukket sin Facebook profil, så hun opdager nok ikke at jeg nu fortæller noget hun tilsynladende ønsker at have for sig selv.

Min grand danois gør noget som jeg finder virkelig mystisk. Hun slikker sig i røven. Det i sig selv er ikke mærkeligt vil jeg mene, kender ingen hunde der ikke gør det. Men det foregår i hemmelighed. Det skal helst foregå hvor vi ikke kan se hende gøre det.
Ydermere, det skal helst foregå i min seng! Nu er det jo en grand danois vi taler om, og hun har jo ikke ligefrem nummi som en chihuahua, nej hun har en ladeport!
Det der sker er, at hun lister ind og lægger sig i sengen ved lejlighed uden vi ser det og så slikker hun sig bag i med samme nydelse som når vi sutter på sodavandsis. Slurp sluurp SLUUUUUUURP!!
Heldigvis rammer hun for det meste kun Dans hovedpude (!), men for helvede. Det er da irriterende at skulle vaske og skifte hver gang hun har været i gang. Mit sengetæppe koster 800 kr i rens. Jeg har nu fundet en tromle på et vaskeri der er stort nok til at tage det, men alligevel. Der er sjaskvådt når hun er færdig med at være i trance over sin egen bagdel.

Jeg forstår bare ikke hvorfor det for det første foregår i vores seng og ikke i hendes egen.  Og for det andet, hvorfor vi ikke må se det?
Hun har sit eget tæppe på sengen som hun godt må ligge på men jeg lader hende ikke gå derind når jeg ikke er hjemme. Dog kan hun godt åbne døren og når jeg kommer hjem…ja, så ligger hun der badet midt i noget der mindre om Østersøen og jeg må igen i gang med at skifte sengetøj. Hun er glad og velfornøjet. Men okay, hun har jo også lige været i bad!

Jeg kan så yderligere fortælle at hun er verdens nemmeste hund. Hun er velopdragen, rar, kærlig, lydig, udfordrer os aldrig, er aldrig trodsig, hun er bare så nem og så dejlig at have. Hun er i balance og bare en rigtig glad hund.
Men DET dér… hvad ER det??
HELP!!

Del dine tanker i kommentarfeltet th.

6 kommentarer

 • Mel

  Jeg har haft 4 hunde, og jeg har heldigvis aldrig nogensinde oplevet, at de har slikket sig selv i røven..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Enig. Hun trænger nok til at få “tømt” sine kirtler. Dyrlægen kan gøre det, eller du kan selv lære hvordan, men gør det udenfor. :-)

  Held og lykke med det til dig og Opi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Må man spørge om noget helt andet? Er dig og Mascha ikke venner mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Roland

  Er enig i at det må være analkirtel rens…. Min lab gør det samme….. Jeg lærte ved min dyrlæge at selv trykke dem….. Gør det udenfor…. Det stinker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg tænker, ligesom Karen, at hendes anal-kirtler kan være irriterede? Det er noget med at de skal tømmes løbende, og det skal gøres manuelt hvis hundens afføring ikke er fast nok til at presse det ud når de går på toilettet :)

  Hilsen Freja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hej Kira og Opi :-)
  Vi har også haft en grand danois tæve, og hun gjorde nøjagtig det samme!! Dog i sin kurv, hun måtte ikke være i vores seng :-) Når hun gjorde det, vendte hun ryggen til, så hun lå så hun ikke kunne se os. Men vi kunne jo se, og ikke mindst høre, hende!!! Jeg fandt aldrig ud af hvorfor. Nogle mente, at det var de der anal kirtler hun “rensede”, eller hvad man nu skal sige…. Men hendes hynde/pude STANK efterfølgende….!! Så måske er det det Opi har gang i…
  Kram fra Karen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Use it or lose it