Bikini – venlig mad to go

rispapir3 copy
Ikke alene er de sunde, de er også nemme at tage med dig når du skal på farten.
Jeg skal dog lige advare om, at de tager lidt tid at lave for de fumlefingrede {øvelse gør som bekendt mester} og så ser man mindre køn ud, når man spiser dem. Jeg spiser dem kategorisk med kniv og gaffel!!

Rispapir kan købes i de fleste supermarkeder og der er en vejledning på bagsiden. Et stks skal blot lægges i blød i et minuts tid og så kan du ellers gå i gang med den krævende rulning.
Jeg har lavet mine med bønnesauce, chili, SØD fra ISIS, soyasauce, asparges, grønlandske rejer, feldsalat, avocado, jalapenos og risnudler som også kan købes i flere supermarkeder eller i asiatiske supermarkeder. Sikkert også online. Alm nudler kan sikkert også gøre det.

Til dip:
Bønnesaucen er lavet af røde kidney bønner, skyllet fri af lage med lidt vand og blendet i min OBH TWISTER med nogle dråber SØD fra ISIS, {sukkererstatning} og barbeque sauce {en teskefuld}.

Soyasauce bør være low sodium. Ligeledes brugt til at dippe i.

Bemærk venligst: I min udgave har du protein, sundt fedt og kulhydrater. Det er en god ide, at tænke det hele ind.

Velbekomme :)

rispapir1

IMG_0325
Efteraber: Jeg har fundet en vietnamesisk salatbar på Værnedamsvej på Vesterbro og der har jeg købt fire gigaruller til en 50,- med….drumroll…bønnesauce! Jeg har nu gjort det lidt efter :)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værd at vide om de sidste minutter af Allans liv - og hvorfor det var så meningsløst