Før/efter: Endnu en transformation

8.5 kg + 46.2 cm på 7 uger: Sådan gjorde vi

Screen Shot 2015-05-25 at 12.00.04 PM

8.5 kg // 46.2 cm.

Som bekendt, så kører jeg disse vægttabshold der har den fordel at de er til at overskue tidsmæssigt, er intenst, indeholder både træning og kost samt masser af rådgivning og støtte til dem der ønsker det.
Jeg har lige afsluttet mit første vægttabs hold i KURBADET FITNESS by KIRA i Hornbæk, og jeg har fået lov at offentliggøre tallene på den ene deltager indtil videre, forhåbentligt får jeg også lov til at offentliggøre den anden deltagers.

Det har været meget afgørende, at pigerne har passet deres kostplaner. Det er så kort tid og det er bare med at udnytte tiden fornuftigt. Men da de som alle andre også bare er mennesker, har der været nogle svipsere, hvilket er ok så længe det ikke er noget med at gå tilbage til de oprindelige dårlige vaner. De har sendt mål og vægt hver uge og billeder regelmæssigt så vi har før/efter eksempler. De har fået en del grøntsager og salat, low carb kost, altså ikke for mange hurtige kulhydrater, de har spist op til 6 gange om dagen og de har fået mad inden sengetid. Jep, du hørte rigtigt! Motion har været en mere eller mindre daglig ting for denne deltager.

#tingdelærte
De har lært at spise god morgenmad, hvilket har været afgørende.
De tænker over de portioner de putter i munden.
De har fået indopereret en større viden og logik omkring mad og næring.
De har fået mere diciplin.
De har tabt sig og fået det meget bedre.
De har haft en del AHA oplevelser.
De er blevet stærkere.
De har lært, at de ikke bliver større af at løfte tungt – blot flottere og mere fit.

De fortsætter på mine to andre åbne hold fremover, for at holde deres træning vedlige. De er klar til at fortsætte således de sidste kiloer kan ryge.

På trods af noget ferie og sygdom (hvofor jeg har lagt en ekstra uge på, da det normalt er seks uger forløbet er), er det altså lykkedes at indhente det forsømte. Målet var omkring et kilo om ugen, og det er faktisk nogenlunde det, som resultatet er blevet.

For at komme på dit eget vægttabshold, send en mail på os@dkira.com for mere.
KBH eller Hornbæk.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før/efter: Endnu en transformation