Alt om hjemmetræning: Sådan kan du få den bedste træning hjemme samt hvad skal du bruge

Før/efter: Endnu en transformation

Mød Mette.
Jeg har fået tilladelse til at bringe hendes før/efter billeder samt en lille udtalelse. Mette sagde jeg gerne måtte bruge hendes ansigt men det har jeg altså valgt at lade være med.

Se her, hvor langt man kan nå på sund vis, på tre måneder.

før

Før/efter 3 måneder imellem:
m1

10 kilo lettere, 63 cm mindre.

Mette har i øvrigt fortsat sit forløb hos mig via min abonnementsløsning.
:)

“Den dag, hvor jeg kontaktede Kira for info omkring forløb hos hende, havde jeg en forventning om at komme i gang med mit vægttab. Men jeg havde ikke forventet, at jeg her 3 måneder efter ville være 10 kg lettere og 63 cm mindre. Men det er så ikke det eneste der er sket med mig. Jeg har fået kontrol over mit slikforbrug, det er der slet ikke mere. Jeg får masser af god og  sund mad. Jeg sover godt om natten. Jeg er gået en buksestørrelse ned. Jeg er blevet glad igen og jeg kan lide mig selv, som den jeg er.

Alt dette er takket være Kira. Jeg har fået en coach, som lytter til mig. Som giver ros og som giver mig alternativer, når jeg er ved at hoppe ombord i chokoladen. Jeg er dybt taknemlig for den hjælp jeg har fået til at få et bedre liv. Det er al det hårde arbejde værd. Jeg er også blevet klar over, at denne livsstil stopper ikke bare fordi mine 3 måneder er over. Jeg fortsætter på abonnement og det giver mig ro til at fortsætte. Hverdag tænker jeg over hvad jeg spiser og glæder mig over ikke at være sulten.

Derfor kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Kira. Det er fedt at der altid bliver svaret, når jeg henvender mig. Det er fedt, at der er mulighed for træning og mulighed for fælles træning, når det udbydes.

SE OGSÅ: Andre tranformationer

Kira, 1000 tak for din hjælp indtil videre. Jeg er helt sikker på, at jeg nok skal komme i mål med dig på sidelinien.”
– Mette

Selv tak, Mette!!!!

Du kan deltage på et af mine små vægttabshold eller få privat træning samt hjælp til kost ved at kontakte os på os@dkira.com

Kira / Christina

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt om hjemmetræning: Sådan kan du få den bedste træning hjemme samt hvad skal du bruge