Tillykke til min tidligere klient Maria med den flotte placering til WBFF!

Vægttab: 100 kr pr kilo

blog

Forestil dig at slæbe rundt på en 20 kg kettlebell i håndtasken dag ud og dag ind? Op ad trapper, løb til bussen, løfte, bære på ting, etc. Det er da ret meget!
Nu ved jeg godt at vægten er fordelt anderledes og at det hele ikke ligger i håndtasken når det kommer til en krop. Men tænk lige over det. Når man så har smidt alene 10 kg tænker jeg det må være en kæmpe lettelse i mere end en forstand.
Jeg elsker transformationer lige så meget som den næste. Derfor er de her 6 ugers forløb jeg laver, ret spændende. Folk taber sig så forskelligt. Nogen i ansigtet, andre på røven. Nogen taber sig først på maven og i livet andre mest alle andre steder.
Det er nu meget almindeligt at maven trækker sig tilbage til sidst. Til de flestes store frustration.

chMin assistent Christina står på mål når nye øvelser skal afprøves. Det klarer hun da meget godt, ikke? :)

Jeg har nu haft vægttabshold i fire måneder med tre forskellige hold. To i KBH og et i Hornbæk. Det har været meget blandet. Nogen har tabt 7 kg på 6 uger andre har tabt 5 kg på 6 uger.
Fælles for dem har været, at de har givet det DE følte de kunne give.  Vi lever alle forskelligt. Vi har forskellige ting i vores liv der kan distrahere. Jeg er nået dertil hvor jeg har erkendt at jeg kun kan presse folk så meget. Især hos de ammende kvinder ligger der nogle helt andre hensyn at tage, så de får mere eller mindre fred for mit pres…og dog. Ikke helt, men de kan godt lukke munden på mig, de har et hårdt job at udføre!

6 uger lyder ikke af meget. Men hvis man tænker over hvor man ville være om 6 uger uden et forløb så er sandheden enten at man er tungere og mere ulykkelig eller ikke har rykket sig et dyt, og stadig sidder der og glor på den badedragt man aldrig kommer i.

Jeg kan lige så godt være ærlig. Jeg træner så jeg kan se godt ud. Intet mindre. Jo jeg vil også være stærk og jeg kan LIDE at træne. Jeg synes det er sjovt og udfordrende. Jeg gør det sjovt for mig selv. Jeg gør det også selv om jeg ikke gider, de dage har jeg også. Jeg er i en konstant zone af forbedring. Jeg er i konkurrence med mig selv. På en god og sund måde.

Men hovedsageligt vil jeg bare gerne se godt ud. At jeg så bliver stærkere og sundere samtidig er jo bare et stort plus.  Nok det største, hvis vi skal være objektive.

Du kan stadig nå vægttabsholdet der lige er startet, vi har nemlig rykket det en uge da jeg jo har åbnet nyt fitness center på Østerbro og har haft travlt med det. Derfor har jeg heller ikke fået gjort så meget ud af at reklamere for vægttabsholdene. Det koster 4500,- for 6 uger med kost og træning. Skriv på os@dkira.com
Der er to pladser tilbage.

Hvis du kan klare det selv, kan du også købe en personlig kostplan til 750,- som hvis du følger den som du skal, kan give dig et vægttab på et kilo om ugen. . Det er hvertfald hvad en række af mine klienter formår at tabe sig. Måske har du set Niels Pinborgs mange opdateringer fra vores forløb på Facebook. 8 kilo på 8 uger og 10 cm i taljen. Det er da ret godt, ikke? Selv med et lille glas vin her og der.
Hvis du vil have et træningsprogram koster det 750,-. Jeg kan sørge for, at det bliver gennemgået for dig på SKYPE, enten af mig eller en anden personlig træner.

Kh. Kira
os@dkira.com

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke til min tidligere klient Maria med den flotte placering til WBFF!