Foam roller & Trigger point roller

Tillykke til min tidligere klient Maria med den flotte placering til WBFF!

Screen Shot 2015-05-11 at 11.21.25 AM
Jeg har omtalt Maria MAAANGE gange før efterhånden. I er nogle stykker der fulgte hende da hun var i forløb her hos mig efter hun havde født.
Efter hun havde tabt over 10 kilo med min plan og hjælp, gik hun videre og søgte hjælp til at komme i konkurrenceform. Jeg er ikke en der træner atleter, og jeg kunne desværre ikke hjælpe Maria til scenen, men hun fandt den helt rette (Britt Thorhauge), ses det meget tydeligt! Hun klarede sig så godt i Transformations kategorien i WBFF for nogle uger siden, at hun gik videre og kan nu hvis hun har lyst, indtage scenen til WBFF i Las Vegas senere i år.

Spis, sved, amning, sov. Repeat! Tillykke, Maria!!!!

“Mit forløb ved Kira, har været det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Efter tre børn, har min identitet primært været mor. Efter jeg startede ved Kira, blev jeg tvunget til at rette fokus lidt på mig selv. Hvad jeg havde af mål og drømme, og hvad jeg gerne ville gøre for mig selv. Kira fungerede i processen som en fantastisk motivator. Ikke på et tidspunkt, har hun bedt mig sænke mine mål, men har hele vejen gjort det klart for mig, hvad der skulle til for at nå dem! Hun støtter og vejleder, og har en fantastisk evne til at følge op på en, når man har aller mest brug for det! Alle burde unde sig selv chancen for, at blive den bedste version af sig selv, og det kan Kira helt klart hjælpe med” – Maria

Screen Shot 2015-05-11 at 11.34.50 AM

Følg Maria på Instagram HER
Læs meget mere om WBFF HER

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foam roller & Trigger point roller