Ingen resultater? Derfor virker din træning ikke

Jeg skal bestige et bjerg i Frankrig

19_mont-blanc

Det må prøves! Jeg er både spændt og lidt nervøs for det her. Jeg skal bestige et bjerg senere i år sammen med nogle andre i forbindelse med et projekt. Jeg vil gerne fortælle mere, men sandheden er, jeg først ved mere om det hele efter den 14.maj så før det, kan jeg ikke rigtig fortælle i detaljer hvad der skal ske. Jeg ved bare, at de næste måneder skal gå med at slæbe tunge kogebøger rundt i en taske og jeg skal løbe på trapper med vægtvest, ud på noget trekking og træne en del core. Jeg kan lave planken i fire minutter i træk hvis ikke mere, så så langt så godt.

Jeg skal ikke bestige et eller andet vildt, jeg tager mormor ruten til at starte med, tror jeg nok. Det er der hvertfald nogen der har sagt. At den ikke er svær. Alt er vel relativt.

Kosten har jeg styr på, det er sgu mere det tekniske med hensyn til at klatre der bliver en udfordring. Jeg er også lidt højdeskræk men jeg har det bare sådan, at det ikke skal stå i vejen for en fantastisk oplevelse.

Har du besteget et bjerg?

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen resultater? Derfor virker din træning ikke