Sneak peek: Lækre, sukkerfri opskrifter

Cheesecake…igen!

IMG_8088

Jeg er helt tosset med cheesecake og pizza og det vil den opmærksomme læser vide, da jeg ofte omtaler begge.

For tiden har det været cheesecake mig her og cheesecake mig der. Kan I huske denne sukkerfri opskrift på cheesecake inspireret milkshake?

Jo, jo…ser  det! Jeg har lavet den til en rigtig cheesecake, så at sige. {Se billedet}.

Det er også mig der er vild med donuts, i øvrigt. Hænderne op hvis du også er det.  Jeg har længe sagt, at donuts er det nye sort. Faktisk siden 2012. Jeg tror jeg er ved at få ret da Donut Shop skyder op og Dunkin Donuts er landet på Hovedbanen.
Danmark er simpelthen kommet på donut-bølgen. Har forresten købt min egen donut maker så jeg kan lave low carb donuts. Jeg glæder mig utrolig meget til at prøve kræfter med dette og I er de første der får besked om resultatet. Det første resultat er sjældent kønt, men det skal nok blive bedre med øvelse.

Nå, det var et sidespring!

Hvis du vil lave to stks af den lille fine kage du ser på billedet, tager det maks 10 minutter. Sådan gør du:
Det jeg gjorde var at smelte en halvanden spiseske smør. Derefter hældte jeg smøret op i en skål og  blandede det grundigt med 2 sukkerfri Digestive kiks, som jeg knuste inden, i små stykker. Derefter æltede jeg dem til en jævn bund som jeg så trykkede ned i cupcake forme. Nogle jeg har købt i IKEA og som er lidt større og noget lavere end de alm. forme.  Derefter hældte jeg dette over. Jeg skiftede jordbær ud med blåbær bare for forandrings skyld.

Lad dem  ligge i fryseren en times tid til halvanden, tag dem ud,  tø  dem op i 15 minutter og herefter er de så klar til at spise.
Osten har gjort, at der ikke sker krystallisering som man ofte oplever med low carb is, hvilket jeg synes er et stort plus!

Velbekomme da og selv tak :)

Ps.: En lille dut sukkerfri flødeskum på toppen skader vel ikke!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek: Lækre, sukkerfri opskrifter