BCAA + det løse

Hvordan fortæller man sin veninde at man dater hendes eks?

{Indeholder reklamelinks for EasyPark}

IMG_76981 IMG_7700

Det og meget andet snakker jeg med Master Fatman om i påske podcast på radio 24syv.

Jeg modtog et gækkebrev med den virtuelle post og her skulle jeg så gætte hvem afsenderen var, og kunne jeg ikke det skulle jeg dukke op med et påskeæg. Jeg tog to med hvoraf jeg selvfølgelig selv spiste det ene! Jeg har ingen manerer hvad det angår. Siger da aldrig nej til at modtage gaver og slet ikke dem jeg selv har givet.
Altså helt ærligt! Der var da nok større chance for, at jeg ville løbe ind i Jimmy Hoffa end at gætte hvem der stod bag gækkebrevet. Lusket taktik til at få folk til at komme med søde gaver til en.

Screen Shot 2015-04-08 at 11.57.32 AM

Gækkebrevet var sendt ud til gæster som Master Fatman gerne ville have lidt tættere ind på lytternes og sit eget liv, altså personer han er nysgerrig på. Det var vildt hyggeligt og ærligt og behageligt. Morten er meget sjov og rar at være sammen med.
Nu skal du ikke tro, at jeg er vild med ham fordi han kaldte mig “nærmest perfekt”. Det har INTET absolut INTET med det at gøre. Slet ikke!

Du kan høre interviewet her {jeg har ikke selv hørt det, er ikke så vild med at høre mig selv tale-hvor utroligt det end måtte lyde}. Det er den der hedder 04.04

Reklame: Spar tid med EasyPark!
Hent app’en på din telefon – start, stop eller forlæng din parkering hvor end du befinder dig. Parkeringsvagten kan via din nummerplade, tjekke om din parkering er aktiv. Læs mere på easypark.dk 

IMG_7702
Er lige blevet klippet. Den våde karklud er officielt lagt i skuffen. Er sgu så træt af at jeg ikke kan have langt hår, uden det falder sammen om ørene på mig. Men så må en lille grydeklip gøre det i stedet :)

4 kommentarer

  • Melanie

    Hej Kira! Jeg ved ikke om dette er det rigtige sted at spørge, men jeg tænkte jeg ville prøve :smiley: Jeg har læst at det kan være lidt farligt for kvinder at lave squats?? Noget med bækkenbunden og en sænket livmoder – jeg har læst det på en hjemmeside hos en fysioterapeut som specialiserer sig i “de kvindelige dele” og jeg ville egentlig bare høre om det ku være rigtig? Jeg sætter lige et link så du evt ka læse det, men jeg vil meget gerne finde ud af om det passer for jeg tør ik gå igang me at lave squats :frowning:
    http://birthebonde.dk/artikler/advarsel-mod-squat-oevelser/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira

      Supergod artikel og jeg kan sagtens se for mig at det er rigtigt. Forstået på den måde, at for at styrke bækkenbunden skal man lave øvelser med en stang eller bolde. Der findes super gode værktøjer til det. Det er vel også derfor, at man ikke anbefaler gravide at squatte :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

    Hej Kira,

    Det er da en ualmindelig flot gryde du har haft over hovedet, da du blev klippet…. :ok_woman:
    Den nye frisure klæder dig rigtig godt – tillykke med den

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BCAA + det løse