Sukkerfri: Kakao trøfler {smager som de ægte} 

Medvind mod kræft

Der var masser af medvind og kendte til La Flamme Rouge cykelevent hos Aller for et par uger siden.
Jeg og en række andre, tog lige turen på cykel, fuld fart og op og ned af bakker med Rikke Laursen, min veninde ved roret. Det var hæsblæsende…som billederne indikerer! Det er et velgørende projekt, stiftet af den tidl. cykelrytter Brian Holm. Jeg var også med sidste år.
:)

IMG_2194 IMG_2245 IMG_2259 IMG_2290

IMG_2081

IMG_7288 IMG_7297 IMG_7283 IMG_7269 IMG_7273 Christina er glad, hun får sin goodie bag. Den indeholdte virkelig mange ting, fik aldrig taget et billede af indholdet, men ting jeg slet ikke vidste eksisterede. Den favre nye cykelverden! Rikke tv

IMG_2089 IMG_2092

Med Zebla lugter dit træningstøj / cykeltøj aldrig

IMG_2098

Toppen er fra Hummel Training og pisse lækker. Fås i alle regnbuens farver

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri: Kakao trøfler {smager som de ægte}