Jeg sælger: 2 liggestole og 6 stole fra Cane-Line

Seriøs afhængighed

IMG_0114

Jeg blev nær væltet af Opi i dag. Hun har en besættelse, som nærmest kostede mig en tur på gulvet og i øvrigt måske en tur til dyrlægen, hvis hun havde slugt papir, sløjfe og jeg ved ikke hvad.
Omvendt, jeg læste om en grand danois der havde spist 48 sokker uden de store problemer, så.

Nu er det sådan, at jeg mener man bør yde for at nyde. Men efter at Opi mere eller mindre lagde sig oven på mig med et blik der siger: Giv mig min Woofbox or else…
IMG_9998…opgav jeg at forhandle pt. Forhandlingen lød ellers på at hun kan få sin Woofbox når hun har lært at støvsuge. I Guder, jeg har sgu da aldrig oplevet noget lignende. Hun fælder helt vildt. På fældeskalaen ligger hun nok på en 11´er ud af 10. Som sagt, forhandling afblæst, jeg vil ikke have hovedet ind i den der mund som en anden hundecookie.

Woofybox.petsy.dk leverede en box igen denne måned, fordi de var så glade for vores samarbejde tidligere. Ja, nogle af jer må ha bestukket    jeres hunde sidst jeg skrev om det, fordi nu skriver jeg altså om det igen.
Der er noget i den box Opi elsker, det er tandbørsten. Jeg fik den i stor til hende sidst, denne gang i lille, og der var en fin seddel på, en lille hilsen. Den var lige ved at glide ned i maven på hende.

Her er lidt om forløbet i billeder.
Tager billeder af de fine ting som den blogger jeg er. Opi får øje på tandbørsten og det næste der sker…

IMG_9994 copy

IMG_0087

HAAAAAPS!

IMG_0105Nåede ikke at læse det, før den havde været inde at vende i munden, den lækre, tidligere “tandbørste”. Uhhh se! Valentines tema! Hvor fint.

I denne box, er der potesalve, legetøj, goodies der er gluten og kød fri blandt andet en
IMG_0008CAKE POP! Hvor sjovt er det lige!

IMG_0052 IMG_0053 IMG_0054Der er også en bold med godbidder, man kan aktivere  med – jeg skal love for, hun blev aktiveret. Hun er faldet død om.

IMG_9992IMG_0050Lidt royal er man vel altid.

IMG_0015

IMG_0040

IMG_0071

IMG_0056

IMG_0116

IMG_0100

IMG_0117

Der trækkes på tålmodigheden når man er hund og bor hos en blogger. Det er ikke bare lige at få en godbid. Der skal tages billeder først! Jeg tror nu, at Opi ved hvordan Dan har det. Hver gang jeg har noget lækkert herhjemme, vil Dan have det, og hver gang får han svaret:
Det er til bloggen, du må ikke spise det! Det ender som regel med at jeg glemmer alt om ham og spiser det selv. Altså ikke at jeg ikke får lov at høre for det.

Hvis du vil have en WOOFBOX kan du klikke her, for at se indhold og koncept. Kan stærkt anbefales. Sjov, leg og samvær med din hund, samt det smager jo herligt. (Ja, jeg har smagt på det).
Jeg elsker konceptet mest fordi min hund gør, men også fordi det virkelig er nøje udvalgte, unikke produkter, som er spændende, miljøvenlige, lavet af handicappede, nogle uden kød, andre godbidder med økologi og bæredygtighed in mente. Vi er fans.

Screen-Shot-2015-01-29-at-10.22.55-AM
Psst! Kommer snart til katte!

4 kommentarer

 • Mikael Pedersrn

  Hej Kira.
  Kender godt til fældning vi har en ældre Amerikansk Bulldog og en 2 1/2 år gammel Broholmer henholdsvis hvid og sort så..
  Her på matriklen er det forløsende ord(og redskab) en Furminator 10-15 minutters arbejde og så er begge hunde klaret og så spare man et par ture med støvsugeren.
  Venlig hilsen
  Mikael.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Hej Mikael!
   Ja DEN har jeg kastet mig over med stor glæde. Det er bare ikke nok, utroligt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Lund

  Hej Kira!
  Sikken en dejlig pige du har, Opi er virkelig skøn!
  Jeg har ikke fulgt dig så længe, så jeg ved ikke om du kender til det, allerede benytter det eller har prøvet det, men lakseolie! Vi havde en GD pige, og hun fældede også helt vildt når foråret kom! Vi gav hende lakseolie i hendes foder, og det virkede rigtig godt!
  Nu kan du jo prøve hvis du har lyst :-)

  De bedste hilsner til dig og Opi!

  Karen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Hvor lang tid går der fra du bruger det til det virker? (Er LIDT utålmodig!)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sælger: 2 liggestole og 6 stole fra Cane-Line