Marts med Medfølelse: Frontfigur 2015

Min træningsgarderobe

Kom indenfor, så skal jeg lige vise jer hvordan jeg holder styr på uniformerne.
Jeg er desværre kommet i den situation, at jeg har mere træningstøj jeg kan lide, end jeg har af hverdagstøj jeg kan lide.
Jeg shopper ALDRIG som i næsten aldrig i Danmark. Når jeg shopper i den virkelige verden, shopper når jeg rejser, og tager en taske med til ulejligheden.

Jeg skal ikke rejse i nogle måneder fordi jeg lige har sagt ja til at drive et fitness center i Hornbæk – se her – samt jeg har ret travlt med at få andre i form til sommeren. Desuden har jeg selv en der svinger pisken så JEG kan være et godt forbillede for andre, hun hedder Yvonne og hende skal jeg altså lide lidt under endnu.

Jeg vil faktisk allerhelst på cruise eller pilgrimsrejse lige nu, og ingen af de to ting, er særlig shoppevenlige, så jeg overvejer min garderobe- situation. Indtil da, er her lidt billeder og nogle tips til hvor du kan købe dine træningsrelaterede items.

IMG_7033 IMG_7035 IMG_7027 IMG_7028 IMG_7029
IMG_7031

IMG_7030 kurbad2

Her er  jeg klædt i Hummel fra top til tå. Toppen fås i alle regnbuens farver.

Ud over en del Hummel i garderoben, har jeg Lorna Jane, Kari Traa, Adidas, deriblandt Stella MacCartney, Victoria´s Secret, Casall, elastikker fra lyxo.dk og sko/sneakers fra Nike samt Ilse Jacobsen. Sidstnævnte mere til når jeg træner andre, ikke når jeg træner selv.
Kosttilskud er fra bodylab.dk, matas og bodystore.dk samt barer fra energilageret.dk

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts med Medfølelse: Frontfigur 2015