Sådan brænder man 700 kcal af på ca. en time

sommerkroppen skal laves om vinteren: Sådan kommer du i gang #quick guide

2

Ny Hummel kollektion. Den vildeste pasform. I LIKE!! Se farver, modeller og sortiment her. 

Jeg vil lige fortælle jer, hvordan I får hul på sommerformen på seks uger. Jeg har skrevet om det før, men tænkte det var bedst med en bedre beskrivelse af dette, da jeg faktisk kun fortalte om det kort i et andet indlæg. I den forbindelse, har jeg fået en henvendelser med en række spørgsmål som dette indlæg meget gerne skulle besvare.

Tip: Find en Hummeforhandler i nærheden af dig  – klik her

Et vægttabsforløb på seks uger koster 4500,-
Det er personlig træning med fedtforbrænding for øje man ons tors i Urban Fitness, på Amager. Tæt på Metro
Det er skræddersyet madplan med kostforløb og opfølgning med vægt og mål samt billeder (du sender til mig, hver uge) i de seks uger forløbet varer
Prisen er inkl. adgang til Urban Fitness
Det her skulle gerne danne grobunden for at du kan træne bedre når du er alene, lære en masse nye ting, samt få indarbejdet nogle nye tanker omkring hvordan du bør behandle dig selv i form af ny strategi. Når folk siger, de spiser sundt, så er det en meget bred definition og det viser sig ofte at det slet ikke er så sundt som man går og bilder sig ind. Det er små ting i hverdagen man ikke skænker i tanke der hiver kalorieregnskabet op over det “tilladte”. Hvis man er ok med det, så er der ingen grund til at kontakte mig med denne pakke tror jeg, men hvis man oprigtig mener man gerne vil på en ny rute og få mere kendskab til lidt af det hele og mest af alt tabe sig,  så er denne pakke en god ide. Pakkeprisen kan bides over i to.

Jeg er typen der mener at alle skal have råd til på en eller anden måde at komme i form. Jeg prøver at være en fair spiller. Derfor kaster jeg disse pakker efter jer i ny og næ.
Det er begrænset hvor mange jeg kan tage ind, da personlig træning kræver tid og folk ofte vil have det på samme tid, enten morgen eller eftermiddag. Som bekendt, så er der kun så mange timer at gøre godt med.

Send en mail til os@dkira.com hvis det har interesse :)

1Andre priser på træning og kostforløb kan indhentes ved at skrive til os@dkira.com

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan brænder man 700 kcal af på ca. en time