Vejer du dig dagligt og svinger vægten?

Mine arme er for tynde til denne taske

IMG_6613

Troede ALDRIG at jeg skulle sige, at mine arme er for tynde. Det plejer da nærmest at være det modsatte. Men lige her, må jeg erkende, at jeg kommer til kort. Jeg ender altid med at blive små-knotten når jeg træner, fordi jeg har ingen steder at gøre af min musik.
Jeg har sådan en smart en til armen. Men den synes jeg så ikke er så smart alligevel. Den glider ned og er svær at få telefonen ud af. I kender dem sikkert godt, de passer til blandt andet iPhones. De er med velcro og sidder som sagt på armen.
Så så jeg en pige nede i Urban Fitness med en mavetaske. Jeg spurgte hvor hun havde fået den fra og tænkte med det samme på jer, så jeg kan videregive tippet til jer læsere. Men ved nærmere omtanke…det vil jeg så ikke lige fortælle jer alligevel, fordi jeg kom da i tanke om, at jeg selv sælger dem herinde :)
Det var ikke helt den samme hun havde, men de har samme formål og sidder samme sted.

Screen Shot 2015-02-15 at 8.22.05 PM

Her kan du se de andre ting i min shop – helt klart noget for fitness-pigerne derude.

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejer du dig dagligt og svinger vægten?