Det bør du spise inden sengetid - ja, det sagde jeg!

Camilla: 40 kilo senere…

Collages1

Camilla har tabt 40 kilo! 20 før hun mødte mig, og 20 efter. Hun er gået målrettet efter en krop som ikke alene blot skulle være lettere men også mere fast. Det har været blod, sved og tårer i  bogstaveligste forstand. Egentlig, glem vægten. For hendes krop har sådan set bare forandret sig. Tøjet sidder anderledes. Tøjet er blevet mindre. Hun kan tage det på hun vil, mere eller mindre. Hun har fået den flotteste røv som klæder næsten alle bukser. (Jeg siger næsten, fordi jeg ved, at det ville Camilla sige!) Hun ser anderledes ud og føler sig bedre tilpas. Det må være det, der er det vigtige.

Collages2

Camilla har gigt, så det har også været en hæmsko til tider. Camilla har også læst til jurist samtidig med at passe sit arbejde og sin træning og sin kost og, og og…de seneste år, det har resulteret i nogle øjeblikke hvor kroppen har sagt stop – så har vi lyttet til det. Jeg har flere gange taget hende af kostplanen fordi jeg ønsker hun prøve sig frem med noget andet som hun har haft lyst til, men også fordi i samtaler med Camilla, nåede vi frem til, at det var vejen frem for at sætte gang i vægttabet igen når det går i stå eller fordi hun har haft brug for time out. Det samme  gælder træningen.

Collages
Det er jo ikke blot det, at tabe sig. Det er også noget af en opgave at få det til at gå op med alle de andre ting man gerne vil. Det kan være super urrealistisk at “nå” det, hvis man har børn, familie, livet rammer en med udfordringer og så videre. Derfor skal “nå”
ikke være den eneste motivation. Camilla har ikke børn, men I ved hvad jeg mener.
Camilla tager den tid hun har brug for til det her. Hun har været en fighter, vi har sat delmål og det har betalt sig. Camilla har en indbygget evne til at være struktureret, så man skal ikke tage fejl af, at det har hjulpet hende. Skal jeg sige noget negativt, så er det, at det har været svært for hende at give sig selv plads til at slappe af, uden af at den dårlige samvittighed har gnavet. Det går jo ikke, så det taler vi også meget om. Camilla elsker træning, hvilket er et kæmpe plus. Vi træner sammen hver 14. dag, ca. Det virker godt for Camilla.

I kan følge Camilla på Instagram her

Jeg har omkring fem klienter der har været hos mig i over et år. Camilla har været hos mig halvandet. Der er ingen regler, man skal lytte efter sine behov og er man ikke klar til at slippe, så skal man ikke gøre det. Jeg er nået frem til, at jeg laver en pakke med et år og ikke kun tre -seks måneder. Det er for mange slet, slet ikke nok. Så vil kroppen ikke følge med, så vil hovedet ikke følge med, så vil begge dele ikke. Så vil begge gerne og det går fantastisk. Så stopper de tre måneder og hva så? Så kan man forlænge. Men med et-års pakken vil jeg inkludere før/efter billeder, coaching timer med en professionel coach med fokus på det der spænder ben, den vil indebære kost og vejledning heraf, træning, m.m.
Jeg kan også løfte sløret for et vægttabshold i forbindelse med et nyt tiltag fra 1. marts.

Glæder mig til at præsentere jer for det.

Kira
os@dkira.com

Ps.: Camilla har jeg skrevet om før, men jeg bliver ved, fordi hun bliver ved med at imponere mig :)

4 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bør du spise inden sengetid - ja, det sagde jeg!