Premiere: Sådan smider jeg væsken inden

Teoretisk set, hvis jeg nu skulle åbne mit eget træningscenter

set-fitness-exercise-icons-vector-design

…i Nordsjælland, hvad ville så være nogle gode hold at lave? Gider I overhovedet hold?

Og hvad tid? Her tænker jeg især på at forældre skal ned og træne / gå på hold. Nogle hold er med børn, tænker jeg. (Ja, bare fordi jeg nogle gange er en smartass på Facebook, så er det altså ikke det samme som at jeg ikke kan lide børn). Jeg synes børn skal have mulighed for at prøve kræfter med træning og så synes jeg også at det er en fin måde at interagerer forælder / barn imellem.

Og hvor længe skulle hold så vare? En time? 40 minutter? En halv time? Hvad er der brug for? For jer der ikke er i Fitness DK og lign? Hvad hvis jeg nu kunne få adgang til noget svømning? Interval med intens kalorieforbrænding inden arbejdsdagen går i gang? Om aftenen?

Skyd løs i kommentarfeltet.

 

30 kommentarer

 • MH

  Hej Kira. Det lyder som et spændende projekt du måske skal have gang i. Og kan fornemme det er meget kvinde henvendt. Jeg er i den situtation at jeg arbejder i et større fitness firma, og vi vil gerne være behjælpelig med udstyr til skarpe priser, erfaring, hjælp m.m. Vi har alt fra kids udstyr til de helt High end maskiner. Hvis der er noget jeg kan hjælpe med, eller du måske ønsker et uforpligtende tilbud på noget fedt udstyr. Så kontakt mig endelig her på, også kan du få mine kontakt oplysninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Hej MH,
   Det er ikke kun kvinder, men du har nok ret i, at hele signalværdien fremstår sådan. Jeg træner allerede to mænd i centret, så de er mere end velkomne.
   Vedr. udstyr, så er du mere end velkommen til at tage fat i Ilses kontor, da det er dem der shopper for mig.

   IJH A/S
   Holmenevej 31
   3140 Ålsgårde
   Denmark
   Mail: mail@ilsejacobsen.com
   Phone: +45 4970 4176
   Fax: +45 4970 3176

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanet

  Kunne være GENIALT med et koncept til sommermånederne, så når man er i sit sommerhus (i Hornbæk of course) så kan man købe medlemskaber pr. måned som maks koster 300 kr. el lign. eller man betaler 50 kr. pr træning. Og så binder man sig ikke (da man jo stadig betaler for sit kæde-medlemskab inde i kbh). Gerne holdtræning a la Les Mills Bodypump hvor hele kroppen kommer rundt på 60 min uden super meget kondi-træning… og så gode parkeringsmuligheder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Søgaard

  Går pt til mor/baby hold. Det er lykken for mig at komme til træning selvom jeg har baby-klods om benet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Maria

  Nu ved jeg ikke om jeg er for sent ude til du ser dette.
  Noget jeg synes kunne være rigtig fedt ville være “teknik” hold. Altså hold hvor man ikke som sådan træner, men mere forbedrer sin teknik inden for et område. Holddeltager skal jo så være begrænsede til at træneren kan overskue at komme forbi alle. Tænker man kunne lave timerne i temaer som – få kontakt med Balle muskulaturen, forbedr dit dødløft mv. Og så skal træneren have lidt mere viden og erfaren end den typiske holdinstruktør i FW ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Jamen helt enig! Det er en super god ide og det er noget jeg helt sikkert vil have med. Ja, nu fik jeg jo afsløret mig selv ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fint nok at der skal åbnes for børn, men de skal for gud skyld ikke have lov til at have adgang til vægtområdet! ih jeg er træt af teenagere, som fylder og snakker ved squat stativet!!!
  Når det så er sagt, så savner jeg et hold hvor det er ordentlig styrke træning og fokus på teknik! og så at løfte tungt! Og ikke de der fesne stram op timer i FW!

  Jeg er mest til hold i tidsperioden 17-22 (23) for der er nogen dage hvor jeg kan komme lige efter arbejde, og så er der andre dage hvor jeg studere om aftenen frem til 20.

  Holdene skal minimum være 40 minutter lange, jeg ved godt 30 minutter også kan være effektivt, men at motivere mig for 30 minutter er squ svært!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Hej Maria,
   Det skal være et hold for kun børn og deres forældre, eller det var det, jeg havde i tankerne :) Tak for dine inputs! Teknik – helt klart!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Hansen

  Hvad med et hold på romaskiner? Det er en superfed øvelse, og Det kunne være sjovt at man var lidt flere om det, ala spinning eller konkurrence. Og alle kan være med på det individuelle niveau OG jeg har ikker rigtigt hørt at der er andre der gør det. Jeg kommer gladeligt med på det hold :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CN

  Tjek evt. Centrumfitness i Hjørring. Det er lige åbnet og tilbyder bl.a. juniorhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Vigh

  Kan se at mange efterlyser morgen hold.. Nu er jeg ikke det store morgenmenneske, så her vil et “så er børnene puttet hold” være et hit. Eller måske det kunne være interessant at se på, om der vil være folk nok med fleksible arbejdstider til et før frokost hold. Jeg vil rigtig gerne styrketræning, men det kan blive lidt ensomt hvis man ikke har nogle at træne med.. Så et hold med fokus på opstramning og muskelopbygning..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Hej Sandra!
   Hvad tid putter man? Er det et kl 18 19 eller 20 hold?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg er klart til de mere old school MBL og styrke hold – uanset at de er lidt 80’er agtige, så virker de jo bl.a. pga. enkle øvelser hvor de fleste kan være med, og de involverer gerne god musik, så man bliver glad i låget :)
  Spinning mener jeg også er et must – en perfekt konditionstræning for os med gl. skader i fødder og knæ! Gerne i min. 3 niveauer, så der er lidt for enhver smag :)
  Mht. tider, så ville det være rart med noget med start omkring kl. 6.30, så man kan nå på arbejde til kl. 8 :) Og så selvfølgelig eftermiddag, fx. ved 17 tiden.
  Og varigheden er for mig helt optimal, når den er omkring 45 – 55 minutter!

  I øvrigt spændende at høre mere om dette helt hypotetiske træningscenter ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mon mand har et Firness4you i en lille by oppe i Nordjylland. Der er legerum til børnene. Det er et stort hit, da børn og forældre kan se hinanden i både hold salen og trænings rummet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God ide! Korte Højintensitetstræningshold evt som forløb med sparring fra dig afslutningsvis til hver træning samt vejninger/målinger, evt som vægttabshold. Coretræningshold. Hold af kort varighed for at lette presset i en travl hverdag. Sparring med fysioterapeut. Det bruger mine medlemmer meget og føler en stor tryghed i, at jeg netop er. Faglig tryghed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Tak. Vægttabshold ville ikke være dumt. God tanke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakob

  Jeg så gerne at man fik nogle gode trænere ud til at give medlemmerne råd og vejledning under deres træning. Sagt så, at der altid er en at spørge til råds.
  Jeg synes tit fitnesscentre kan blive for upersonlige, så jeg foretrækker ret miljø hvor jeg bliver rettet på hvis jeg ikke er helt korrekt på udførelsen, og hvor jeg får fifs til at få mere ud af min krops potentiale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Rigtig god pointe. Som en form for fællestræning med personligt touch.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Ankjær

  Kære Kira.
  Det lyder spændende. Nu ved jeg ikke hvor i Nordsjælland du tænker at åbne. Jeg kunne godt tænke mig et hold (måske lukket) der stiller skarpt på at få en god kondition og den rigtige kost i forbindelse med tarm problemer. Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jensen

  Gerne nogen styrke hold, og det kunne være super om morgenen.. altså TIDLIG morgen, med start 5.30/6 så os der ikke møder efter 9 kan være med :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vibeke

  Step-timer. Dem bliver man bare så glad af. Gerne om morgenen – jeg har brug for hold med knald på om morgenen – for at komme igang med dagen.

  Yoga – i sene aften-timer (yoga om morgenen er efter min mening en fejl – med mindre man allerede er på pension).

  Far-søn træning til alle weekendfædrene – så fx far er medlem og kan medbringe sønnike i weekenden (sønnen bor måske ikke i nærheden – og vil ikke træne der til hverdag).

  Hold for dem som gerne vil tabe sig – incl. vejledning/kostplan osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Meget gerne hold!
  men helst “hård” styrketræning som flere kan være med på…. a la Bodyfit som Fitness World kører.
  Og meget gerne interval træning som du selv beskriver.
  kan godt savne alternativer til hvis man ikke er fan af spinning….
  Jeg savner primært morgenhold som starter kl.7+8 og eftermiddags/aftenhold som ligger ved 16 tiden eller efter aftensmad tid.
  Hold må meget gerne vare en time.
  ellers synes jeg det er for kort tid i forhold til hvor lang tid man bruger på transport,omklædning osv. Og syntes ikke jeg har fået “nok” ud af træninger som varer under 45 min. Eks. Opvarmning…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Halløj
  Tjek 9round.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrin Ann Pedersen

  TRX-træning, Stram-op hold og noget teenagepige/mødretræning!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Premiere: Sådan smider jeg væsken inden