Til salg - fine, unikke lamper

Løft en lastbil med de her piller fra bodylab.dk

Screen Shot 2015-02-02 at 10.11.37 PM

Jeg fik en goodie bag af min træner Yvonne, blandt andet med nogle piller der giver enorm energi. {I får et separat indlæg om det}.
Ved ikke, måske skal jeg tage det som et vink med en vognstang. Sover jeg virkelig så meget i timen?!?
Nå, jeg bed altså ikke lige på. Næh, jeg testede dem på en klient i stedet. Han satte sig ned sammen med Yvonne og jeg, og beklagede sig over hvor sløv han var. Jeg hev pillerne frem og sagde: HER! Prøv dem. De hjælper dig måske.
Han har været vågen lige siden!! Arh, ok. Men…
Så I dag til træning, flere dage efter, da jeg skulle træne ham:
– Har du flere af de der piller? Alt imens han kiggede længselsfuldt med meget lang hals efter min bøtte med de små vidundere. Jeg hældte lidt flere på ham, og før jeg så mig om, havde han løftet hele kabelstativet. Han gik fra 0 til Skipper Skræk på få minutter.

Indrømmet, han løftede virkelig tungere end han plejer – de gav ham så meget energi, at jeg lige har bestilt nogen til ham på nettet. Han får det ultimative ud af sin træning –  jeg var en smule målløs. Han presser sig selv og er blevet presset af mig, men det her, gav ham lige lidt ekstra og det er jo altid godt i træningsøjemed. Yvonne og jeg kunne ikke lade være med at grine lidt af det, for det er altså ret vildt, hvor meget de sætter ind. Har aldrig overvejet at de kunne gøre en forskel i den grad, så nu tænker jeg, hvad mere går jeg glip af, der har super effekt?!
De virker sikkert også når man ikke gider ordne vasketøj, rydde op, sortere i regninger, skovle sne, tidligt op med ungerne og så videre.
Bare rolig, de er HELT lovlige :)

Pillerne er fra Bodylab, er koffein piller og kan købes her.

2 kommentarer

  • Sarah

    Det er virkelig et godt produkt! Jeg bruger 2-3 piller i forbindelse med min træning sammen med L-Carnitine – et andet produkt fra Bodylab.
    Det skal siges at disse også fungerer framragende med eksamenslæsning :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    De er SÅ fantastiske! Jeg dur stort set ikke til styrketræning uden, bliver normalt træt og opgivende ca halvvejs hvis ikke jeg har fået mine koffeinpiller, men er altid helt vild, på den gode måde, når jeg har husket at tage dem :D

    De er også fantastiske til lange skoledage, kedelige møder og familiearrangementer :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til salg - fine, unikke lamper