Woof! Underhold din hund hver måned med små hemmeligheder

Er blevet præsenteret for min hadeøvelse

IMG_6439

Alle har en øvelse eller “en ting” de bare ikke synes er sjovt. Hvis noget er FOR sjovt og ikke emmer af hårdhed, altså noget man “hygger” sig med, så er det bare ikke hårdt nok :).

Yvonne, min træner og kostvejleder er som mig: Hun råber ikke. Hun får tvunget sine ønsker igennem blot ved at være stille og en smule bestemt. Man tager ikke en diskussion med sin træner om den slags. Jeg mener, vi ved jo godt hvad vi er der for, ikke?
Man må gerne hade sin træner og dennes ideer i ny og næ. En øvelse jeg synes er mega træls og mega god samtidig, er denne:
Lunges kombineret med kettlebell step ups. Pulsen kommer op og benene svir. Altså, noget jeg varmt kan anbefale dem, der savner inspiration og en latterlig træthed.
Man kommer igennem dem, det gør man, men det føles som en evighed. Man ved det er til at kaste op over, når man begynder at tælle ned…HØJT. Til gengæld kan man høste frugten: Man får en god, fast røv.
Mere fast røv? Se Yvonnes blog her

Hadeøvelsen:
IMG_6392 IMG_6395 IMG_6374 IMG_6375 IMG_6378
Og så lige et billede af elske-øvelsen:
Stivbenet dødløft. Hård, men god!
IMG_6409

2 kommentarer

  • Ha ha, jeg elsker at hade onde øvelser! Og det er sjovt som de trænere altid formår at finde ud af hvilken øvelse man hader mest, er det et hemmeligt talent? Lige pludselig dukker der i hvert fald mange lunges op på mit program selvom jeg ser lidt stram ud i betrækket hver gang min træner mener den bør udføres ;) Men hvad søren, den booty kommer jo ikke af sig selv!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Woof! Underhold din hund hver måned med små hemmeligheder