Nu som bokser!

Woof! Underhold din hund hver måned med små hemmeligheder

opi woofyopi woofy2 opi woofy1
Det kan være svært at stikke snuden ind, når der står en og vifter med en æske der har alt muligt i. Lige fra små, tørrede pølser til glutenfri barer. Det lyder som en pakke man ville få til sin mand fra Aarstiderne, men det er faktisk en boks fra Woofbox.petsy.dk – klik her for at se udvalg og indhold – også snart til meows of the world, altså katte. Desværre skete der en lille fejl på posthuset, som Post Danmark tager det fulde ansvar for, så Opi fik ikke sin pakke før forleden, den var fra December. Som plaster på såret, fik vi en novemberpakke med også.
Indholdet er alt fra legetøj til snacks. Virkelig god kvalitet og fantasifuldt udvalg. Især den grønne gummidims der hedder KONG (single-kvinder skal ikke få en god ide her, den er ikke velegnet!!) er Opi rigtig glad for. Man stikker små snacks i, og så er hun underholdt i længere tid, med at få dem ud igen. De små glæder her i livet.
De blå kiks smagte jeg selv på. Jeg synes icingen så så lækker ud, at jeg tænkte, det må da være noget mennesker også kan spise. De smager som de der små hunde-chokolader man kan købe i supermarkeder. Husker dem fra jeg var barn hvor jeg spiste dem flittigt!!
{Indskyd bare et kuk-kuk her, det er OKAY}.

Der er både økologiske, glutenfri og farverige indslag. Ud over det, er noget af legetøjet lavet af handicappede. Handicappede mennesker, formoder jeg. Det melder historien ikke noget om, der står bare “disabled”.

IMG_9633

Opi er ikke den store leger, men det er Chili, naboens uvorne forvoksede baby. Hun tror hun er en hvalp stadig, så vi var derover og aflevere det. Der kommer også folk der låner mit sommerhus der har hund, så der er det jo smart at have en legekasse. Lidt ligesom til dem der har børn, ikke? :)

IMG_9684

Opi går målrettet efter et godt smil!! Hvorfor kan man ikke få tandbørster til mennesker der kan spises?!

Klik her, for at få DIN Woof-box!

Ps.: Der var også en potesavle i! Den er jo genial i dette vejr.

Screen Shot 2015-01-29 at 10.22.55 AM
Indlægget er lavet i samarbejde med Petsy Woofbox

 

3 kommentarer

 • Lykke

  Hejsa Kira!

  Jeg har egentlig to spørgsmål som er fuldstændig irrelevant for dit indlæg, men vidste ikke, hvor jeg ellers lige skulle skrive det.
  Døjer du stadig med væske i kroppen? Og hvordan går det med alt det?
  Jeg døjer selv med væske i kroppen og det er nok hormonelt. Inden der kommer en løsning på det har jeg nogle vanddrivende, som jeg kan tage på de slemme dage. Jeg har en fest jeg skal til lørdag og har ret meget væske i kroppen. Plejer d i sådanne tilfælde at tage dem både fredag og lørdag? eller kun lørdag? jeg skal træne både fredag tidligt om aftenen og lrdag morgen, og er ikke super vild med at tage dem lige inden træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Hej Lykke,
   Jeg tager dem dagligt hvis jeg føler behov, så længe jeg spiser varieret og drikker vand, går det fint.
   Hold dig fra ALT ris, pasta, brød, kartofler.
   Få undersøgt om du har østrogen dominans og helt ærligt: Tag ikke lægens ord for gode varer, bed om at se en gynækolog. Dernæst, hvis du ikke har tiltro til det, tag fat i Umahro http://www.umahro.dk/ han kan nogle tricks med at få svar på blodprøver og den slags :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

   Tak for dit svar. Måske jeg skulle begynde at tage flere vanddrivende, men jeg synes bare jeg kan blive træt og svag af dem, som går ud over mine præstationer i træningscenteret.
   Jeg har et sidste spørgsmål. Når du tager på i væske, hvor meget handler det så om? Jeg bliver ofte freaket ud over om det mon er ren væske eller om det også maskerer en vægtøgning. Fx har jeg lige taget 4 kg på på en uge (164 cm fra 53,5 til 57,5).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som bokser!