Træning af lænd

Verdens hurtigste smoothie

PicMonkey Collage

Med en bullet som denne, er du smoothiedrikker på ingen tid. Plus du slipper for opvask af en stor stks blender fordi du lige skulle have en slurp. Jeg ved ikke med jer, men jeg ender til min store irritation altid med mere end jeg har tænkt mig at drikke og det er jo spild af råvarer og det kan vi ikke lide herhjemme.
Jeg kan hverfald ikke. Jeg bor jo som bekendt ikke sammen med Dan fordi vi er mærkelige og utraditionelle, så derfor er det nogle gange en udfordring at få alt spist, da meget mad kommer i så store rationer at det er umuligt at fortære. Til det, kan man bruge en food sealer som fås i isenkrammere fra OBH Nordica, man kan fryse mad ned eller man kan lukke dem tæt i tupperware.
Nå, til pointen.
Jeg har lavet en smoothie af en frossen banan (i stedet for at bruge isterninger), spinatblade, hindbær, mandelmælk og vanilie paste. Man kan bruge ekstrakt og essens i stedet, har man ikke en paste. Det kombinerer man i en blender som denne her på billedet og så har man en smoothie. Jeg har lavet en lille video også. 

Den er så amatøragtig at jeg både lægger kameraet fra mig OG har nyhederne kørende i baggrunden. Ja, jeg er jo blot et menneske. En af jer :).

TIP: Her kan du købe Smoothie Twister Blender

Den smager fantastisk. I min kommende bog har jeg også en anden variation af den, som I skal glæde jer til. Den er GRØN og meget cremet.

IMG_6162

IMG_6170

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning af lænd