Æblesnack! Både til børn og voksne

Træning af lænd

I går da Yvonne og jeg trænede (hun træner mig), satte hun mig til at lave denne, da vi havde ryg-dag. Den er faktisk ganske god hvis man laver den rigtigt. Træning af lænd er jo en del af en stivbenet dødløft blandt andet, men da vi ikke trænede ben, så kunne det passende blive denne øvelse i stedet.

IMG_6066 IMG_6067Let bøjede knæ, godt opspænd i core regionen (korset) og så ellers frem og tilbage med en passende mængde vægt på. 10 gentageler – 3 sæt. Bemærk stangen er en af de længere.
Besøg Yvonne på Instagram her – ren six pack-central :)

407336257 (1)

Jeg har valgt en personlig træner til mig selv af forskellige grunde, her er nogle af dem:
1. Jeg har ikke nogle kollegaer at sparre med. Jeg er alene om det meste af mit fysiske arbejde, og mit kontor er primært i et træningscenter. Derfor er det rart at have en kollega at tilbringe tid med.
2. Jeg har også brug for inputs, inspiration, finpudsning af teknik og i det hele taget blive bedre og bedre til det jeg laver. Det mener jeg ikke man kan gøre alene altid, det er altid en god ide at finde en der har mere erfaring end en selv og som har viden til at lære fra sig.
3. Jeg vil gerne være i god form, og til det, har jeg det som de fleste: Jeg elsker at blive presset endnu hårdere end jeg kan presse mig selv, for det er der man henter rigtig gode resultater af sit arbejde. Progression er et must.

God weekend!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblesnack! Både til børn og voksne