Nem at tage med: Spicy rejesalat med bønnespirer

Æblesnack! Både til børn og voksne

Denne lille opskrift er til min e-bog som jo stadig efter over to år ikke er færdig. Jeg kan dog konstatere at alle opskrifter er på plads og det er småting der mangler. Det jeg mangler mest af, er tid.
I får lige denne og som sagt, så er den også at finde i bogen til den tid. Man må godt dele lidt ud af godterne, ikke?

IMG_9448 IMG_9446 IMG_9452 æble1Jeg har dybbet økologiske æbler i smeltet mørk chokolade. Jeg lægger chokoladen i en skål i en gryde med vand, altså vandbad, og lader smelte på mellemhøjt blus.
Vil man have den uden sukker, kan man købe ISIS belgiske chokolade i de fleste supermarkeder, men uanset hvordan og hvorledes, så skal man altså lige holde øje med kalorierne. Det er ikke meningen man bare skal spise en masse fordi det er et sundere alternativ til slik. Mørk chokolade har stadig kalorier i.
Æblerne er rullet i pistacienødder.
Enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem at tage med: Spicy rejesalat med bønnespirer