Jeg spiser ikke min mad fordi...

Vigtigt: Løber du? Læs med her

Screen-Shot-2014-10-28-at-6.45.11-AM

Det er lige meget om du er hygge/hobby løber eller gerne vil noget mere end blot øge din kondi med løb, din teknik er afgørende for din performance.
Hvordan er dine arme under dit løb?
Hvad med din core, tænker du den med i din teknik?
Benene? Hvordan lander du og hvordan sætter du af?

80% af dem jeg ser løbe ude eller inde, løber ikke korrekt. Det ville kræve en time eller to med en løbecoach at få teknikken på plads. Jeg tænker bare på, hvor mange kunne ha´undgået tilbagegang grundet smerter, for ikke at tale om hvordan det også påvirker folk psykisk, at de lige pludselig ikke kan gøre det, de elsker, samt de måske i længere tid, er nødsaget til at få behandling, som er langt dyrere end et besøg ved Gitte. Jeg skriver dette, fordi jeg bilder mig ind, det måske slet ikke er faldet dig ind, at du løber forkert.
Tænk over den :)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg spiser ikke min mad fordi...