Design: Sunburst & retro spejle

Syg ide

IMG_7680
Say what?!

Jamen jeg fyldte 40 i november (2014). Det kan I bare slet ikke være i tvivl om efterhånden, for jeg får da sandelig understreget det en hel del. Ved ikke lige hvorfor det er så vigtigt for mig, måske fordi jeg lige pludselig ikke er en pige eller en kvinde, jeg er en dame! That sucks!

I den anledning fik jeg vildt mange gaver, se selv:
IMG_3548

Blandt de gaver, lå et gavekort til en uskyldig veninde-brunch. Med et billede af en halvnøgen mand på, der stod og fleksede overarmene. Hvad fanden er det, tænkte jeg.
Til min store skræk, er det en invitation til at gå i ringen med en verdensmester i             thaiboksning. For helvede, RIKKE LAURSEN, hvad tænker du på?? Jeg dykkede straks ned i google for at finde ud af, hvor man kan få det mest veludviklede fatsuit.
Og så en brynje ud over.
Jeg er klar!!
a96dbb33ffdfb9ec

 

 

1 kommentar

  • Karina

    Det skal du bare glæder dig til det er hele vild sjove så må du tage hende Rikke med:0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design: Sunburst & retro spejle