Høretelefoner: Her kan de købes

Vind en træningstime med mig

IMG_5156 IMG_5156

Kira Eggers, kostvejleder & personlig træner
VINDEREN ER TRUKKET OG BLEV KATJA. KATJA ønsker at give sin mand det i gave, fordi han har tilsidesat sig selv for at hun kunne passe sin træning. Katja mener det er hans tur nu. Stort tillykke, og tak til alle jer andre for deltagelsen, I havde alle fine fine svar. Det var meget svært. Kh. Kira

Hvad tænker jeg dog på? Jeg har da glemt alt om at lave spændende pakker i januar for dem der gerne vil se deres fødder igen.
Alle andre promoverer deres træning og vægttabskoncepter, bare ikke mig. Det har jeg da svedt ud, så at sige.
Jeg skynder mig at komme efter det med en konkurrence, hvor du kan vinde en times  personlig træning med undertegnede. Det foregår i Urban Fitness på Amager.
Jeg tænker et helkropsprogram eller for dig, der føler at en time med ben og balder er sagen, så kan vi gøre det. Whatever, du vælger selv, hvor fokus skal være.
Du  skal du blot benytte kommentarfeltet og fortælle hvorfor lige netop du skal vinde en times personlig træning. Der er ikke nogle regler, du skal bare skrive lige fra hjertet.

Der er kun een præmie på højkant. Konkurrencen henvender sig til alle over 21 og begge køn. Vægt er underordnet, men jeg skal gøres opmærksom på evt. sygdomme eller lidelser af vinderen. Oplysningerne vil kun være til mit eget brug

Værsgod at brug kommentarfeltet. Grundet SPAM, skal jeg lige godkende alle kommentarer, så hvis du ikke ser din kommentar med det samme, så er det altså fordi jeg ikke lige er til stede.

Konkurrencen slutter den 15.januar 2015. Vinderen får direkte besked og vil blive nævnt med fornavn i dette indlæg.

Glæder mig til at høre fra jer.

133 kommentarer

  • Anne Louise

    Hej Kira..

    Jeg vil rigtig gerne vinde en time med dig, for at få nogen gode råd, og især til min mave, husker ikke hvordan det er at have en flad mave, jeg kæmper og kæmper, og låst fast og brug for hjælp.. Så en time med dig ville være guld værd, tak for en fed blog.. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annemette

    Hej kira

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Annemette

      Hej kira. Har har skrevet et langt indlæg til dig, men der vises kun Hej Kira?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fitness Kira

      Det var mystisk. Du kan måske skrive det ved at svare denne?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Annemette

      Så prøver jeg igen

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annemette

    Hej kira

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej Kira

    Jeg ville rigtig gerne vinde en time med dig, for at få nogle gode råd til, hvordan jeg langt om længe kan komme af med min store mave. Jeg har fået to børn og det føles helt umuligt at komme af med min mave igen, selvom jeg spiser sundt. Jeg håber at jeg vinder:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine Jørgensen

    Jeg er så småt begyndt at træne igen efter et rigtigt kedeligt og skidt år 2014. Jeg er som sådan en udadtil ung og sund kvinde på 23, men kan bare mærke på min krop at den lider under manglende motion og for mange snacks. Jeg er træt af at føle mig fremmed i min egen krop og har vist brug for en der kan motivere mig og få mig til at indse at jeg er min egen værste fjende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kimm

    Bare fordi!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan

    Vil SÅ gerne have en træningstime med dig! Jeg er egentlig rimelig trænet, løber 3-4 gange om ugen og er pæn slank, styrketræner også når der er tid til det, mit højeste ønske er at få vist hvordan man træner baller og mave,da jeg efter mine børn, er blevet lidt slap i det :/ og blir lidt misundelig når jeg ser din krop :) og jeg ved jeg selv ville kunne se de rigtige resultater, hvis jeg fik nogle tips af dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Jeg er så småt begyndt at træne igen efter graviditet, sectio og barsel. Jeg trænger til et spark i røven, så jeg kan komme i ordentlig form igen og være i form til jeg skal opereres igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Andersen

    Fordi man aldrig kan få nok motiverende, opmuntrende og nice skub i tha booty

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville elske at blive tæsket igennem af dig! Jeg vil gerne udfordrer mig selv og mine grænser, og det ville være så fedt med en motiverende kvinde som dig ved min side, så jeg kan få noget ekstra opbakning.
    Jeg træner grundet en skæv ryg, og jeg kan holde mig selv smerte- operations- og pillefri med træning. Det eneste der mangler nu er lidt mere overskud her i eksamenstiden, men det er jeg sikker på kommer hvis jeg ved jeg skal ind og træne sammen med dig! Så må jeg jo tage mig sammen, og ikke være et ynkeligt skvat fra start af (som jeg er lige nu..) ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Toft

    Hej Kira.
    Jeg ville rigtig gerne vinde en trænings time med dig. Jeg har været overvægtig hele mit liv og jeg kan simpelthen ikke finde ud af at tabe mig.Jeg vejer 40 kilo for meget nu. mit største problem er at jeg ikke kan finde en træningsform som jeg bliver hooked på…. jeg kan godt lide at løfte vægte men det er nok ikke vejen frem når jeg skal tabe mig så meget. Jeg ved det ikke og jeg er snart så lost at jeg overvejer at spare sammen til en maveoperation. Jeg orker ikke at kæmpe mere og det ødelægger mit liv og mit ægteskab idet jeg går og er sur og bitter på alt og alle fordi jeg nok i bund og grund er skuffet og sur på mig selv.
    kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Hej Kira
    Jeg synes du er vildt inspirerede og en spændende (sjov

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara Ehlers

    Hej Kira!
    Jeg har nu efter 1 år tabt mig 10kg, jeg træner 5-6 gange om ugen og jeg elsker at træne, men jeg føler bare at jeg har rigtig svært ved at komme af med de sidste kilo, som ville gøre at jeg var helt tilfreds med min krop. Jeg styrketræner også rigtig meget, jeg kan da også se en forskel på mine arme, som har fået muskler. Jeg har det rigtig svært ved min kost, for jeg ved ikke hvordan jeg skal spise, for at jeg kan nå mit mål, jeg har 80 dage, og jeg er meget motiveret, jeg mangler bare lige de sidste tips og råd, fra en som har styr på hvad hun snakker om, og jeg ved at det er dig! Derfor syntes jeg dette er en super mulighed for at få ny inspiration til træning og er sikker på det ville skrue op for motivationen. Jeg synes også du er en rigtig stor inspirations kilde for mig i det daglige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Olsen

    Hold nu op hvor ville jeg blive lykkelig for at vinde en træningstime med dig!:) jeg har siden jeg blev gravid med min datter(som er 2 år nu) haft sindssygt mange migræne anfald som desværre har udløst at jeg har taget en masse på og ikke kan finde overskuddet til at sparke mig selv igang med træningen. Derfor ville dit lille spark i r…., vejledning og motivation fra dig, lige være det jeg mangler

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Efter jeg fik kyssesyge, er jeg ikke rigtig kommet tilbage i samme træningsgejst som før – og det ærgrer mig!
    Jeg tror (og håber), at du vil være den, der kan give mig det nødvendige los i r****!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

    Jeg har virkelig meget brug for hjælp til at blive mig selv igen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fyrreforfanden

    Kira jeg vil bare gerne have nogle gode indspark til arm træning for kvinder. Og så tror jeg bare du er skøn som træner ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Solveig elmhorst

    Mig mig mig ville bare så gerne have en træningstime med dig,ville være helt fantastisk at få nogle gode råd med på vejen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

    jeg vil elske få lidt lesson hos dig, jeg mor til 3 og har ikke haft geisten til træne men vil gerne igang og strammes op hist og her;) jeg mangler fif og gode råd og spark i rø…. ;) vh rebekka

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

    Fordi jeg kæmper med at få tabt de sidste 15 kg. Jeg fik konstateret pcos i slut maj og besluttede at nu skulle jeg igang med tabe mig. Så på 6 måneder har jeg smidt 15 kg.
    Har brug for god vejledning og et spark i røven

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Glad for konkurrencen også er for mænd der mangler lidt fokus på træning og ellers virkelig godt kunne trænge til en kvindes tilgang til træning.
    Plus jeg mega mega gerne vil høre historien om hvorfor du bandt alle Mike tysons sko sammen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone Mellon

    Hej Kira .
    Jeg er en “ung dame” på 50 år der har trænet i små 2 år . Jeg er rimelig tilfreds med mit resultat men mangler lige de sidste 20 % før det er tip top. Jeg har dårlige knæ og mangler derfor at kunne træne ben max

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil gerne vinde træning med dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Madsen

    Fordi 2015 skal være året, hvor jeg endelig sætter fokus på mig og ikke alle andres behov/ønsker. Skal igang med træning efter diskus prolaps og springerknæ, vægt tab og rygestop. NU skal det sg være!
    2 timer · Synes godt om

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Steffan Juul

    37 år, er flyttet sammen med HENDE som man ikke vil undvære. Men grundet sygdom og længere tids selvmedlidenhed har jeg mistet den form og figur jeg havde engang. Vil bare gerne kunne vise hende hvordan jeg OGSÅ kan se ud….og så vil jeg gerne se godt ud, når vi engang skal giftes…for det skal vi. Mangler dog ja´et fra HENDE, men… :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Skiaker Knudsen

    Fordi jeg har brug for et spark i r….. Og lidt gode råd og struktur på min træning:-)
    Det ville være tiltrængt med lidt positiv motivation til at komme videre i mit forløb.
    Jeg er endelig kommet over det stadie hvor det er svært er komme afsted, så nu er jeg at finde i træningscenteret 2-4 gange ugentligt.
    men mangler inspiration til hvad jeg skal lave når jeg ikke træner hold.
    Elsker fri vægte, hader maskiner.
    Og så vil jeg så gerne snart kunne se lidt resultater….
    Jeg følger også et kost forløb hos dig, men det har været svært at overholde pga. En længere sygemelding på arbejde.
    startede nyt arbejde i går, så nu skal der bare ske noget!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia weibel

    hej Kira..

    Jeg ska da vinde fordi jeg ved og tror på at du er mit pust til og komme igang med (ordentlig) træning og på den rigtige måde.
    Når man som mig står op kl 04 hver dag og ska klare dagens 3 børn med mad og lektier, glemmer man sig selv og så sys jeg det rigtig svært og finde motivationen og energien til og komme i gang og få den krop tilbage jeg nu engang ALTID har haft

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

    Hej Kira,

    Godt nytår!

    Hvilken fantastisk mulighed for at vinde en time med dig. Jeg træner 4-5 gange om ugen allerede, men altid på hold (spinning, bodyattack og bodypump). Jeg blev 40 i maj, og der stod et coaching/træningsforløb med dig på min ønskeliste, men det fik jeg desværre ikke.

    Som sagt træner jeg meget, men syntes ikke resultaterne er derefter. Jeg er ikke tyk, men hellere ikke tynd, og jeg har så langt tilbage jeg kan huske altid været ked af mine ‘store lår og lidt for store numse’. Min drøm er at kunne tage et par bukser på og være stolt af bagdelen.
    Det er jeg bestemt ikke nu, så jeg har brug for at få at vide, hvad jeg kan gøre for at opnå de ønskede resultater.

    Så mit håb ville være, at du på den time, vil kunne overbevise mig om, at det vil kunne lade sig gøre, og at du vil kunne hjælpe mig :-)

    Så krydser fingre for at jeg kan komme i betragtning. XXX

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette Jørgensen

    Måske jeg ikke er den, der fortjener det mest. Jeg har ikke problemer med overvægt. Jeg træner 5-6 gange om ugen.

    Men… Vil gerne vinde som alle andre, med fokus på styrke :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

    Hej Kira :)
    jeg har nu igennem nogle år opnået et større vægttab, men i løbet af de sidste halve år er det ligsom stangeret og jeg har rigtig svært ved at komme af med de sidste kilo som ville gøre at jeg var helt tilfreds med min krop. Derfor syntes jeg dette er en super mulighed for at få ny inspiration til træning og er sikker på det ville skrue op for motivationen :) Og så syntes jeg bare du er en super sej powerwoman som helt klart er en inspirations kilde for mig i det daglige :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alice

    Åh det skal da være mig der vinder sådan en fantastisk præmie!

    Jeg er en af dem der aldrig har turde begive mig ind i et fitnesscenter eller prøvet at få professionel vejledning/hjælp.

    Jeg træner selv hjemme, men synes det er svært at vide om jeg lige laver øvelser rigtigt ift. at få fat i de rigtige muskler m.v.

    Jeg gør mig ikke i nytårsforsæt – men har dog et stort ønske om at 2015 bliver året hvor jeg endelig få styr på teknikkerne og kosten, så min krop endelig kan se ud og klare de ting jeg gerne vil :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Jeg har altid været en aktiv pige, men det satte en seriøs knæskade en stopper på. Jeg har hvad der svare til slidgigt i knæet, så jeg er ligesom gået helt i stå, og har virkelig svært ved finde en træningsmetoden hvor mit knæ kan følge med, og ikke mindste motivationen. Jeg tror lidt at sofaen snart spiser mig. Det føler jeg i hvert faldt!
    Derfor ville jeg krydse finger, arme og ben for at vinde en time med dig, og give mig noget at arbejde videre med!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Thomsen

    Kære Kira
    Jeg ville gerne kickstartes. Single på fjerde år, mor til 2 piger, arbejder i Forsvaret. Jeg er ved at køre surt i flødehåndtag, volumen bagdel og lår der går mod hinanden :-/. Ville prise mig lykkelig, for at blive sat på plads og få gode ord med på vejen :-)

    Dbh
    Trine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hej Kira.
    Jeg kunne virkelig godt trænge til at blive rusket lidt op i. Jeg har tidligere spillet en masse håndbold på semiprofessionelt niveau. Men efter en knæskade er jeg endt på den lade side af den lade side. Jeg har simpelthen så svært ved at hive mig selv op, når jeg ikke længere har en ¨grund¨- altså at være i god form til kamp.
    Min kampvægt er nu 75 kilo trods mindre muskelmasse, og det piner mig. En time med dig og et spark i røven ville virkelig sætte skub i min motivation.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninae

    Min bedste veninde Dorthe skal da have en træningstime. Hun er lige begyndt på kostplan og kæmper lidt med at vænne sig til den og dens relativt små mængder kød. Tror hendes “forløb” ville blive boosted voldsomt af sådan en time. Hun fortjener det virkelig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Maria Nielsen

    Hej Kira

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gitte

      Hvorfor kan man ikke se indlægget jeg har skrevet ??

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fitness Kira

      Hej Gitte, det er fordi det ikke er der. Det står bare Hej Kira. Jeg godkender blot, jeg redigerer ikke.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Jeg vil helt vildt gerne vinde en træningstime, hvis man må give den væk? Min kæreste har gennem flere år forsøgt at få hul på træning og et vægttab, og jeg kan bare se til på sidelinjen, mens han igen og igen mister motivationen. Jeg vil så gerne hjælpe ham, men energien skal komme inde fra, så jeg kan kun hjælpe med ydre ting som planlægning af madlavning, huslige sysler og fælles løbeture.

    Jeg ville blive SÅ glad, hvis jeg kunne forære ham en træningstime, som jeg har vundet – for så har jeg ikke betalt og presset en personlig træner ned i halsen på ham. Det ville jeg ellers gerne, men det har han tidligere afvist :-)

    Mit håb er derfor, at en enkelt time ville få ham til at indse, at det kunne være vejen frem til en vedvarende motivation og et vedvarende vægttab for ham!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

    Hvilken fantastisk konkurrence!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Selv er jeg 20 år og kan ikke deltage for mig selv. Men jeg vil alligevel forsøge i forhold til at vinde en træningstime med min mor. Hun trænger i dén grad til at få overskud og ikke mindst få lagt en træningsplan som passer til hende og hendes behov. Og som tilgodeser de skavanker hun har. Jeg ville elske at kunne give noget godt til min mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas Theill Hansen

    Hej Kira…
    Jeg har været igennem et større vægttab (50+ kg) og det er jeg rigtig glad og stolt over. Men jeg føler ikke jeg er kommet I mål med at få den veltrænede krop som jeg gerne vil have. Derfor kunne jeg godt bruge noget ny inspiration og det er her du kommer ind. Jeg skal vinde fordi du kan give mig et lods bagi I den rigtige retning ‪#‎nopainnogain‬
    Kh.
    Thomas Theill Hansen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ronni Stjerne

    Hej Kira. Jeg er en familiefar på 42 der længe har forsømt motion/træning. Dette skyldes til dels at jeg har haft ondt i venstre knæ nogle år pga meniskskade med efterfølgende operation. Der er så i mellemtiden røget nogle kilo for meget lidt over det hele. Jeg har dog lovet mig selv og familien, at gøre noget ved træningen og var for første gang i motionscentret på mit arbejde i går. Men når man ikke er har særligt meget forstand på træning er det svært at vide hvad/hvilke øvelser der er godt for mig. Så jeg gik lidt rundt for mig selv og gjorde noget af det de andre i rummet og gjorde. Jeg bruger det meste af min tid i en bil og har derfor ofte øm i ryg og ben. Jeg kunne derfor rigtig rigtig godt bruge lidt vejledning i hvordan jeg kan sætte det RIGTIGE program sammen. Derfor håber jeg du vælger mig blandt alle. Det ville gøre mit 2015 til verdens bedste 2015.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

    Lækker konkurrence!
    Du skal vælge mig, da jeg trænger til en hjælpende hånd til at få pudset grundprincipperne i gode, (tunge) øvelser. Her på det sidste har jeg brugt al min tid på at læse til eksamen, så trænger til at komme godt i gang igen, da jeg tydeligt kan mærke på kroppen at jeg sidder meget ned..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Milan Mortensen

    Hej Kira….
    Har fulgt din udvikling og synes at det er super sejt gået.. Kunne være fedt at prøve en time profesionel hjælp mht motivation kost og korrekte øvelser..ved ikke om det er fordi jeg er blevet gammel (38) :D men synes jeg altid har nogle småskader, så det kunne være rart med et par profesionelle øjne og mening :) mvh Milan

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Hej Kira
    Jeg ville blive så glad for at vinde!
    Jeg har siden i foråret 14′ taget ca 10 kg på, da jeg mødte manden i mit liv.
    Kiloene tog stille og roligt til.
    Men så her i efteråret fik jeg beskeden at min mor havde fået kræft. Jeg blev selvfølgelig ked af det, men når jeg bliver ked af det, spiser jeg bare og derfor ser jeg desværre ikke ud mere, som jeg gerne vil.
    Jeg håber meget at vinde så jeg kan få mit selvværd op igen og evt begynde at få motivationen igen til træning!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

    Kære Kira
    Jeg håber da super super meget, at jeg går hen og vinder den skønne præmie:)
    Er en pige på 35 år, som mer’ eller mindre har kørtcsind livsstil og trænet hele livet.
    Men men men – efter et par fødsler (og nogle mavemuskler som sikkert er revet lidt fra hinanden) kunne jeg i hvert fald godt bruge nogle fif og inspiration til hele mave regionen. Ha’ en dejlig dag ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Jørgensen

    Du skal vælge mig, fordi jeg ønsker at gøre 2015 til vendepunktet i mit liv! Efter mange år med sygdom er jeg nu på rette vej og kan endelig genoptage min træning. MIn krop trænger for alvor til at blive strammet op, ikke kun for mit udseendes skyld, men også for mit helbreds! En times personlig træning med dig ville kunne hjælpe mig i gang igen, da jeg for alvor behøver hjælp til, hvordan jeg kan opnå de bedst mulige resultater!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christian Andersen

    Vil være super godt med noget inspiration til en god træning og et godt los i røven og øge motivationen til et helt nyt niveau

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christian Andersen

    Kunne være super godt med lidt inspiration til mave ryg træning evt også til overkrop

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane Marie Lykke

    Du skal “vælge” mig!
    Jeg er pigen som har viljen og som for 2015 har et brændende om at få min fedtprocent ned, vægten for mig er måske bare blevet et tal men spejlet er min sladrehank og med målet for 2015 med en mere tonet krop kommer det til at betyde hård træning.
    Jeg er en løber og har den vej tabt 14 kg, selvfølgelig også med fokus på sund kost. Men er nu et sted hvor det ikke længere er nok, GIV MIG det tiltrængte push til styrketræningen med alt din fantastiske viden og mange gode fif!
    Håber du vil blive min inspirationskilde in reel life☺️☺️☺️
    Ps. Tak for en skøn blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liza Pedersen

    Jeg trænger til et los bagi, efter mine to operationer! Jeg elsker at træne og jeg har virkelig været motiveret.. Men efter at jeg har skulle ligge stille, er det svært at komme i gang igen og så mangler jeg nye ideer og inspiration!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Mogensen

    Jeg træner i Urban allerede men mangler nogle gode fif til træning med maskiner alene i stedet for hold. Vil gerne have flere mave muskler flotte arme og ikke mindst tyndere lår. Kva din egen forvandling gennem dit forløb med body building tror jeg på at du er den rette for mig. 50 år men på ingen måde færdig.!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Sundhed er vejen frem, det ved jeg lige så godt som alle andre. Hvad er det så der holder mig tilbage?
    Jeg har brug for et skub, så jeg kan blive lidt fast og en lækkermås igen.
    Tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vicki klinke

    Hej kira
    Jeg synes du skal vælge mig da jeg trænger til at få nogle nye input til træningsmetoder, så jeg kan blive strammet op efter to børn der har sat sit præg.vh Vicki

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martin T Rasmussen

    Hej Kira.

    Hvorfor skal jeg vinde en time hos dig.?

    Jeg skal vinde en time hos dig da jeg har tabt min motivitation fuldstændig. Et travlt arbejds liv, nybagt far for 9 måneder siden har optaget alt min motivation til at træne tænker tit på at skulle igang igen men selvom tøjet er pakket kommer jeg ikke afsted. :-( trænger til et ordenligt los i røven og nye tips til træning.

    Med venlig hilsen

    Martin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmine I. S. McTurk

    Jeg vil hjertens gerne vinde en træningstime med dig!
    Jeg har forsøgt, siden min søn blev født, i små 6 år, at komme igang med at træne, sådan rigtig træne og det er lige som om at det aldrig rigtig lykkes, så jeg håber inderligt at 2015 er året, hvor træning kommer i fokus! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe Blunch Olsen

    Hej Kira,
    Ville være super fedt at vinde en times træning med dig. Jeg har lige født min anden søn og vil så gerne have min krop igen, så venter i spænding på at jeg kan begynde at træne igen efter kejsersnit.. Og det ville da være en drøm at få lov at starte med en time sammen med dig. ;0)
    Krydser fingre
    Dorthe

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Wede

    Hvorfor mig ; fordi jeg så gerne vil lære det styrketræning, teknik, så jeg kan træne på egen hånd.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Gabriel Andersen

    jeg vil gerne vinde denne personlige træning af 2 grunde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Narges

    Jeg er lige blev mor for anden gang, og har bruge for at komme af med de ekstra kilo. Er top motiveret. Har overvejet at tag dig son personlig træner, derfor vil passe mig fint hvis jeg får mulighed for at møde dig enden…..

    Mvh
    Narges

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine terp christensen

    Selvfølgelig vil jeg det

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

    Der er helt sikkert mange der har meget mere brug for at vinde end mig. Jeg er ikke overvægtig og er i okay form.
    Jeg træner 3 gange om ugen og kan løbe 10 km. på 52 min. Det er jeg alt sammen rigtigt glad for og stolt af! Men jeg har ikke sindsygt meget forstand på styrketræning og er lidt ved at køre død i det program jeg har trænet det sidste halve år.
    Men jeg vil rigtigt gerne vinde for jeg kunne virkelig godt bruge lidt nye input i min styrketræning og lidt motivation til at blive ved. Så jeg håber du vælger mig! Men jeg forstår godt hvis du ikke gør og jeg håber at vinderen får rigtigt meget gavn af træningstimen :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja skjørbæk

    Hej kira..

    Jeg vil gerne vinde, da jeg trænger til at fornye min træning. Jeg er i fertilitetsbehandling med min kæreste Nadja og jeg vil gerne have min krop er så sund som muligt, så jeg kan blive gravid og være sund igennem graviditeten samt efter.

    Krydser fingre for at jeg vinder :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Larsen

    Hej. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig. Jeg er vant til at træne, men savner virkelig noget inspiration og et indspark til at blive endnu mere stærk og smidig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Falberg

    Trænger bare uendelig meget til at genfinde min træningsmotivation – for hvor er den blevet af ?? :-(
    Og Amager er perfekt – har lige fået nyt job på Amager, så det vil være en dobbelt god start med nyt job og genfunden træning :-)
    Hilsen Helene

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Iiiiih, jeg kunne såååååå godt tænke mig at vinde! Mest af alt fordi jeg mangler et godt spark i røven og noget inspiration til nye øvelser. Men også fordi du virker som en hardcore træner – lige hvad jeg har brug for! ;-)
    Har på egen hånd tabt 25 kg., men er nu nået til et punkt, hvor der er stærkt behov for en andens input. :-) Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Bonde

    Kæreste Kira
    Jeg ønsker mig helt bestemt en flad mave plus lidt tyndere lår. Finder aldrig kærligheden. Jeg har haft det meget svært med det, fik en lorte operation som skulle hjælpe mig. Kom af med en masse penge, men ingen fedt, det blev omrokeret, så nu rutsjer bukserne under maven. Hjælp mig
    Knus
    Kirsten

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Pedersen

    Jeg har sååååå meget brug for et skub i den rigtige retning. Har lysten og kan godt. Men mangler input og øvelser. Er gået i stå på det jeg plejer, at gøre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi

    Vil super gerne vinde da jeg i den grad trænger til noget træningsinspiration med effekt. Har trænet for længe med for lille effekt mangler lige et skub og inspiration

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Kidde Danielsen

    Jeg vil meget vinde en trænings time med dig, jeg er kæmpemfsn af dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Nielsen

    Uhh ville elske at bliver tæsket igennem af dig og trænger til det..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salli Mortensen

    Jeg brugte 2013 på at tabe mig og komme i form – 2014 har jeg så brugt på at tage halvdelen på igen fordi jeg af en eller anden grund jeg ikke selv er klar over holdt op med at dyrke motion

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Sørensen

    hej, jeg skal vinde: fordi jeg har brug for input til hvilken form for træning jeg kan lave med en dum højre fod, har nedsunken forfod som jeg syntes begrænser mig. Fordi jeg har brug for et stort spark i R…. Fordi jeg er sikkert på du kan give mig noget inspiraton til ikke at have dumme undskyldninger hele tiden

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sasha

    Jeg håber at jeg vinder fordi jeg simpelthen ikke har haft overskuddet til at komme i gang med træningen efter min søns fødsel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hvor krydser jeg fingre for, at jeg kunne blive den heldige :)
    Har virkelig svært ved at finde motivering for at skulle i gang med vægttab og livstilsændring. Jeg er 23 år og misligholder min krop. Jeg er ikke meget overvægtig, men jeg er over vægt i forhold til min højde og jeg buler ud de forkerte steder. De sidste to år har jeg taget meget på.
    Jeg kan mærke min krop skriger efter sundhed og motion, men jeg har svært ved holde det i længere tid af gangen. Jeg er ikke glad når jeg kigger i spejlet – jeg ved at jeg er god nok indeni, men udenpå bliver jeg så ked af det – men det er åbenbart ikke nok for mig. Jeg har brug for et spark i røven – og det er jeg sikker på at du kan give mig Kira

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Allan Efrann Nilsson

    Hej Kira
    Jeg synes det burde være mig, for jeg har sat mig for at skulle gennemføre en mine triathlon samt en hård 8 km forhindringsløb på amager strand i år. Og jeg kunne rigtigt godt bruge spærringen som opstart til hvordan jeg får kæmpet mig i form til de to ting.
    Mvh
    Allan Nilsson

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henrik Nørgaard

    Hej Kira,

    Det kunne da være super fedt at få ny inspiration til træningen.

    Jeg startede træning for en del år tilbage, pga en overvægtig datter. Vi fik lavet program dengang, og her mange år efter så er det meget af det samme jeg træner…

    Efter et år med dårlige undskyldninger, så er jeg og kæresten lige kommet igang igen. Og for faen det er hårdt, men fedt. Igen er det lidt de samme ting vi kører i, og jeg forsøger at hjælpe og motivere min kæreste der ikke altid kan det hele, da hun pga en blodprop på hjernestammen for 4 år siden, ikke har det samme overskud mere.

    Så ny inspiration og input ville være skønt.

    KH Henrik

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Gebauer

    Jeg vil gerne vinde en gratis trænings time, fordi jeg om et par uger afslutter min bachelor og for inden det 3 eksamer siden september.
    Så min krop har i den grad brug for lidt kærlighed og selvforkælelse efter at have siddet foran en computer i så lang tid. og det skal netop ikke være i form af at sætte sig i sofaen og slappe af med en omgang bland selv slik.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Rasmussen

    Den 16 januar bliver jeg 40 år, og lige efter nytår var det som om jeg vågnede op til den virkelige verden.. Shit Gitte, du bliver 40 år, er overvægtig og i ret dårlig form.. Jeg nægter bare at være 40, fed og færdig.. Derfor er skub i den rigtige retning hos dig ville være fantastisk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Ljungberg

    Jeg håber jeg vinder en session med dig da jeg trænger til lidt inspiration i min daglige træning. Løber og dyrker TRX samt træner efter Anne Bechs principper…. MEN syns jeg trænger til lidt nyt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter

    Helt klart for at få det bedere med mig selv også for at vinde min kone tilbage og få hende til at træne os og bonus ville da være den træning sammen med dig ….
    Tak for en super blog

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Hej Kira,

    Jeg er gået i stå.. Jeg kom tilbage til DK for omkring et år siden, efter 14 år i USA. Jeg er startet totalt forfra i livet, og vil gerne have kroppen med! Motivationen er stået af, og famler derfor efter ny inspiration. Jeg har allerede kæmpet mig igennem et vægttab på næsten 30 kg ved at træne, men nu mangler jeg det sidste og især en uoverskuelig opstramning af den snart 40 årige krop (snart 38 men tæt nok på) ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Hertel Jensen

    Jeg ville blive helt sindssygt glad hvis jeg vandt. Jeg vil gerne tabe mig, og ikke mindst ha strammet rigtig meget op! Jeg er i lære som maler men har pt ingen læreplads så er derfor i skolepraktik hvor lønnen svare til su, hvilket ikke er meget som enlig mor. Jeg har derfor hverken råd til personlig træner eller fitness center. Så vil rigtig gerne have et program jeg kan bruge hjemme. Jeg har slidegigt i mine knæ, og skal derfor også træne dem for at min situation ikke forværres, men mangler eksempler på hvad der kunne være bedst mulig træning. Nej hvor ville det være fantastisk at vinde altså. Virkelig god ide at lave sådan en konkurrence Kira!! Mvh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne Jensen

    Jeg kunne godt bruge nogle råd og vejledning i at træne rigtigt.. Jeg syntes det er svært at holde motivationen, da jeg tit ender med at lave de samme øvelser hver gang. Så et nyt input og noget professionel hjælp ville være dejligt :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ronni Christensen

    Vil gerne vinde af to årsager:
    1. For at møde dig.
    2. For at få et ordentligt lods i røven, og få et program til at komme igang med!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa jensen

    Har brug for netop din fod plantet på min r.. for at komme videre i min træning

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Borel

    Juhu – en træningstime med dig ville måske give mig et spark i rø……….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kira!
    Jeg vil så gerne vinde en træningstime sammen med dig, da jeg elsker at træne, og jeg får det godt fysisk og psykisk, men jeg har desværre ramt punkt, hvor jeg føler, at jeg er gået i stå med min træning. Jeg føler, at jeg laver det samme om og om igen – jeg føler ikke, at jeg får noget ud af det..

    Det er her, hvor jeg tænker, at du ville kunne hjælpe mig! Give nogle nye råd, viden og muligvis nogle nye træningsøvelser :D

    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Haufer

    Hej Kira.

    Jeg vil rigtig gerne vinde en trænings time med dig, jeg har været igang med vægttab og hård træning i 4 mdr nu, og har også tabt mig, men ikke nok.
    Jeg er da også blevet stærker, men ikke stærk nok hehe.
    Alt er nu gået i stå, så jeg har brug for at få vist nogle gode trænings tips til at få fjernede de deller på rygge, og mormor armene.
    Stå nemlig og skal giftes til Maj, og min værste frygt er bare at ligne en kæmpe cupcake You know.
    Så håber du vælger mig.

    God aften

    Knus Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg har altid været glad for sport. Jeg har i de sidste år løbet flere gange hver uge og styrketræningen er blevet lidt på må og få. Men da jeg fik skinnebensbetændelse, var det slut med løb for en periode og jeg fik afvide, at jeg skulle styrketræne istedet – for bygget nogle muskler op. Men jeg vidste jo ikke hvordan jeg skulle gøre? Man kender selvfølgelig de forskellige maskiner i fitness, men de rigtige øvelser med egen vægt eller frie håndvægte, var nærmest et mysterium for mig. Derfor har jeg besluttet at 2015 er året, hvor jeg får gang i min styrketræning! Og en time med dig ville være helt fantastisk og virkelig give mig en god mulighed for at opnå mit mål :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrin Ann Pedersen

    Jeg ville rigtig gerne vinde en træningstime! Grunden er helt absolut for at få et spark bag i og tænk hvis jeg ville komme til at elske at styrketræne! ♥

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • katja larsen

    Hej Kira

    Jeg vil gerne vinde en trænings time til min dejlige mand. Vi har kobberbryllup lige om lidt.. 10 feb. Og han har igennem de sidste 3 år været grunden til at jeg er lykkes 100 % med vægttab på 23 kg og blevet pilates instruktør.
    Han har hakket grønt. .. lavet havregrød hver morgen. .. stegt kylling i lange baner. Passet unger …lavet lektier med dem.
    Alt for at jeg kunne og kan træne hver dag.
    Han roser mig og sørger for at jeg aldrig har dårlig samvittighed over at jeg træner meget.

    Nu har han sagt han gerne vil træne vægte og få pænere overkrop. Han er badminton spiller som i okt. Sprang akillessenen og er derfor sat noget tilbage.
    Men er sikker på at en time med dig vil give ham blod på tanden og jeg vil stå klar med opbakning.

    Tak for din skønne blog mv.

    Katja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Stevnhoved

    Det kunne være så fedt! Jeg stiller mig til rådighed og vil elske at blive herset med. Vælg mig ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Rasmussen

    fordi jeg har brug for god vejledning og et spark i røven.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Rasmussen

    Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at vinde denne time med, så jeg kan få en masse inspiration til mit vægttab til en sundere krop inden min kæreste og jeg vil forøge reden herhjemme.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • christina kibsgaard

    Kære Kira.. Jeg har nået den alder hvor det er lidt svære at tabe sig. Som mange andre har jeg prøvet at tabe flere gange men uden held. Det kunne være vildt spændende at vinde en time med dig. Jeg har en enkel gang været i fitnesscenter men synes jeg mangler inspiration til hvordan det kan være rart/sjovt og given. Tænk hvis det var/ er dig der får sat gang i en ny oplevelse i mit liv. Bedre sent end aldrig. Mange hilsner Christina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Fordi jeg trænger til et ordentlig los i røven! Er nok det man kalder tyndfed og trænger sgu til at der sker noget med kroppen. Har behov for at der er en der lige sætter mig på plads en gang for alle….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Spendrup

    hej Kira godt nytår.
    En time hvor du kan med din lige på no bulshit skønne smil måde, vise mig hvordan jeg skal gøre specielt for arme og bryst/ ryg.. Er en kvinde på snart 46 med lidt for bløde former, som rigtig gerne vil være lidt stærkere og sundere og få vægttræning ind som naturlig del af min hverdag.❤️
    Knus
    Eva

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martin

    Hej Kira,
    Jeg skal vinde en træningstime med dig fordi, at du om nogen må kunne overbevise mig om en personlig træner kan motivere mig mere og alternativt end det jeg selv formår, – jeg har lysten men alle mulige undskyldninger for ikke at komme afsted, så kom frisk og giv mig en peptalk og et los i røveren

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, hvorfor kunne jeg tænke mig at vinde en træningstime med dig? Fordi du fik mine øjne op for styrketræning! So simple! Jeg har okset rundt i fitnesscentre, til genoptræning og til fysser 100 gange før og det har altid været med det fokus at blive tyndere – også da jeg bare skulle genoptræne og var skide sur over at min krop ikke ville som jeg ville. En dag sidder jeg tilfældigvis i en sofa hjemme hos min mor med mine krykker ved siden af mig, er iført nattøj og ved at komme mig over en operation. Der står du på TLC og skinner i din bikini, græder over din træning og tilbereder dine æggehvider. Din kampgejst rørte noget i mig og jeg besluttede mig den dag for at arbejde mod en røv stærk og glad krop, så det har jeg gjort stort set hver dag siden! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mogens Lynge Nielsen

    Det lyder som noget jeg kunne have glæde af. Efter at have forsømt mig selv i for lang tid. Glæder mig til at se dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mia

    Hej Kira.
    Du er super inspirerende at følge.
    Jeg er selv fyldt 40 (for nogle år siden) har 3 børn, men nægter at få flad røv og hænge arme. Har trænet en del år, men mangler rigtig meget ny inspiration, og det tror jeg lige du ville være den rette til :-)
    kh mia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja Korkmaz

    Hej Kira
    Det er ikke fordi jeg er meget overvægtig, det hele sidder bare forkert. Har været igennem 4 rygoperationer og kan ikke komme oven på igen. Ved ikke hvilke øvelser jeg skal bruge uden det påvirker ryggen. Så det bliver højst 45 min på crosstraineren. Og så mister jeg gejsten. Trænger til en der kan vise mig vejen.

    Kærlig hilsen
    Anja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla A

    Åh, sikke en fantastisk præmie. Det kunne være så fedt at vinde en træningstime sammen med dig og få en masse gode råd og øvelser til min træning fremadrettet. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martin Holst

    Det er mig der skal vinde så jeg kan få nogle øvelser som jeg kan bruge til tros for 2 dårlige skulder. Jeg har været igennem 6 operationer i den højre pga. Arbejdsskade, det har så haft den effekt at jeg har over belasted den anden som så er operaeret 1 gang. Jeg er i fuld gang med motions træning og kunne godt tænke mig at udvide min træning

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • fulgt dug længe og træner selv flere gange i ugen i Gilleleje, men der sker ikke nok. Jeg vil meget gerne vinde en træningssession hos dig :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg skal vinde en træningstime med dig, fordi jeg har set hvor vilde resultater Camilla Veideland har fået og jeg har brug for et spark i røven, så jeg kan smide de sidste 5 kilo og blive strammet mere op.
    Derfor håber jeg, at være den heldige vinder til en gang slavepiskning i kampen mod en sundere, stærkere krop ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Wienmann Bramm

    Jeg skal vinde fordi, jeg mangler den sidste finpudsning og hjælp til at nå mit mål for mig den perfekte krop..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • karina foli

    Det kunne være super fedt med en træningstime hos dig. Har trænet i snart to år. Men mangler en der kan vejlede og guide mig videre :) ville gerne træne lidt anderledes det næste stykke tid og se lidt bedre og hurtigere resultater, flere synlige muskler tak :) :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sasha solar

    Mig mig… Fordi jeg virkelig har brug for lidt råd og vejl. Til at komme igang.. Er mor til 3 og det behøver man jo ikke at kunne se ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Smedegaard

    Fordi jeg trænger til nye input, og fordi det lyder og ser ud som om din træning er noget for mig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Secher Zarp

    Jeg skal vinde en time med dig, fordi jeg kropsmæssigt ligner dig fuldstændigt og har nøjagtig samme udfordringer med at tage på når man går forbi en bager og bogle gange have så meget væske i kroppen at man faktisk burde blive indendøre.
    Og så er du bare en sej chica!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søren

    Heg har prøvet rigtig mange gange at komme igang, men hver gang jeg forsøger dukker der altid det samme problem op. Jeg aner ikke en pind om teknikken. Eller d.v.s man forsøger jo at kigge nogen artikler og videoer igennem, men det er bare ikke det samme. Man vil jo gerne se godt ud for kæresten ik? :-)
    Derfor synes jeg at jeg skal vinde, så jeg kan få den guide og det spark jeg har brug for.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Eriksen

    Mangler motivation til at komme ordentligt i gang med træning efter sommeren og undgå at falde tilbage i dårlige vaner

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Jepsen

    Jaaa, jeg har ventet på sådan en konkurrence fra dig Kira!
    Jeg er netop gået i gang med at træne igen, efter en lang pause pga. skade i lænden. Nu er jeg SÅ klar til at komme igang igen, men jeg synes det er svært at vurdere hvor hurtigt jeg kan stige i vægt osv. For mig kan det ikke gå hurtigt nok! ;) Men er ikke sikker på min krop tænker det samme.
    Jeg kunne virkelig bruge hjælp til at få tricks til at få må krop hurtigst muligt på 100 % igen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina Riis

    Jeg kunne super godt tænke mig en træningstime med dig, da jeg savner nye tips og tricks til gode øvelser man både kan lave hjemme og i centret. Jeg træner pt på maskiner i det lokale center, men har faktisk prøvet lidt af hvert. MEN, intet virker

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malenelaursen30@gmail.com

    Fordi jeg fylder 39+1 til August og har seriøst krise. Mor til 3 og vil i superform inden august.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter Laurent

    Fordi jeg er træt af at få min træning ødelagt af skader når jeg er ‘ved at være i form’. Slidgigt i knæene forhindrer mig i at dyrke min yndlingssport, fodbold, så jeg styrketræner og cykeltræner (om vinteren) hjemme og cykler landevejene tynde i sommerperioden. Men men men. Skader følger mig år efter år så lidt gode fif og råd vil være særdeles velkomment

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Hansen

    Hej kira

    Det gad jeg så godt ku blive mig , er mor til 3 har haft blodpropper i benet og har hæmmet mig meget da jeg hurtigt bliver træt pga hævelser. Jeg har trænet i ca 1,5 år med maskiner og er bidt af vægte men synes ikke rigtig der kommer resultater desværre , selvom jeg er afsted ml 2-5 gange pr uge. Tænker teknik og program af dig må ku give det sidste jeg mangler for at det sidder lige hvor det skal

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene klæø

    Jeg kunne godt ønske mig at vinde en personlig træningstime med dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Hej
    Jeg har været igennem et helvedes livsforløb med div fejloprtstioner og sygedom, nævnt netop for kæresten idag, at det ville være fantastisk
    men en personlig træner for, at komme igang igen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Hallø

    det må være mig der skal vinde☺️ jeg er en dame på 46 år og er gift med en triathlet og vi har en søn på 11. Det er mig der er mest hjemme, for at holde tingene sammen. Så hvis du kunne samsætte et program til mig, som jeg kunne bruge 3-4 gange om ugen ville det hjælpe mig. Jeg vil også se flot ud, selvom alderen lister sig ind på mig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Lund

    D. 19. december fødte jeg en dejlig lille pige, vores første barn, og derfor ville det være fantastisk at få råd, vejledning og hjælp til at komme i form igen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Benzoni

    Hej Kira,

    Jeg skal vinde træningstimen fordi jeg gerne vil have hjælp til opbygning af en ghetto-booty ;-)
    Blev mor for 7 måneder siden, og har trænet 3-4 gange ugentligt, og er 3 kg under min før-graviditetsvægt. Synes det står meget godt til. Men min røv er noget kedelig efter graviditeten, og den bliver nok ikke bedre af jeg skal tilbage på min kontorstol 1/2 :(

    Tak for en spændende blog.

    KH Claudia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina strømgaard

    Jeg prøver at komme ud af en omgang stress og vil gerne af med ca. 20 kilo. Kan du hjælpe? ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er efter en overbelastning i hoften kommet fuldstændig ud af træningsrytmen og har brug for et spark bag i og hjælp til, hvad jeg skal træne. I fitnesscenteret går jeg altid forvildet rundt, så jeg mangler virkelig struktur på min træning.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg har nu trænet i lige godt og vel 10 måneder, og jeg er kørt FAST!! For satan den rille har lukket mig inde… Og jeg har brug for et skub for at komme videre, og så synes jeg du er en fucking sej træner! Jeg har længe overvejet at købe et program af dig, men det er altid liiiige det der sidste push der skal til for at bruge pengene! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høretelefoner: Her kan de købes