Når rengøring bliver sjovt, ved man at fatburners virker :-)

Nytår 2014//2015

Screen Shot 2014-12-31 at 1.39.31 PM

Hvem vælger at holde nytår helt alene? Hånden op! Mig!
Jeg har haft arrangeret 40 års fødselsdag for 75 mennesker, har haft arrangeret jul i Sverige for mere end 12 mennesker over fem dage. Har haft gæster fra England. Jeg – kan – ikke – mere.
Jeg tager hjem til min farfar og spiser, vi tager på kirkegården til min højt elskede farmor. Fatter stadig ikke hun er død. Det er meget, meget uvirkeligt. Det er helt forkert for mig at sige højt. Tiden flyver, det er halvanden år siden, men jeg husker det som i går. Jeg har stadig app´en på min telefon med fuglesang, som jeg spillede for hende, da hun lå for døden af kræft hjemme i sit elskede hjem. Hun var udødelig i mine øjne, vanvittig stærk, aktiv, flittig, sjov, omsorgsfuld, fighter for de svage, festlig, klog, havde to huse en bil hund en mand og bum, væk. Lorte sygdom. Vi ved alle, det sker før eller siden, men det er måden det sker på.  Hellere en sten i hovedet. Det fik min mor nærmest. Hun døde af et hjertestop. Det var en anderledes farvel, der var ikke noget farvel. Begge dele er slemt på hver sin måde. Jeg var oven i købet uvenner med min mor da hun gik bort. Virkelig fucked up, altså. Det er snart fire år siden. Igen, tiden går bare, men det gør ikke sorgen mindre, bare anderledes.

Nå, men det er slet ikke det, jeg ville ind på her. Det var, hvad jeg skal nytårsaften eller IKKE skal. Jeg har over den sidste måned haft så mange fantastiske mennesker inde på livet, at jeg bare ser mig nødsaget til at lave ingenting ud over middag med min farfar i dag. Jeg ser det som en perfekt anledning til:
At få sat min printer til
Se en film
Sortere billeder der skal i billedrammer
– og andre praktiske og lidt hyggelige ting, mens verden farer forbi derude. Det passer mig fint, for jeg føler ikke noget pres fra nogen, da alle har travlt med alt muligt andet :)

For mig er dette bare HELT perfekt. Jeg ved, at jeg ikke er den eneste der har det sådan med nytåret. Jeg hader absolut HADER fyrværkeri.
Og det er på trods af, jeg selv har været en bordbombe i mange år. Ved faktisk ikke om Netto stadig sælger dem. Gør de det?

Godt nytår, alle sammen <3

2 kommentarer

 • Henrik selmann

  Holder også nytår alene…begavede kærsten 23 december……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bubby

  Hej Kira

  Har dyrket eget selskab, nytårsaften flere gange. Det er en herlig aften med fin tid til refleksion, samt tanker om fremtiden. Fyrværkeri er sikkert flot for mange mennesker. Desværre er der jo også en del, men ar på sjælen som forbander det langt væk. Godt nytår til dig go dem som står mær.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når rengøring bliver sjovt, ved man at fatburners virker :-)