Mit værste nytår - ever!

Dagens træning: Man skal ligne en der vrider en sur karklud

IMG_5137IMG_5141

Brystpres med dumbbells, decline

Hvis ikke man ligner en der arbejder for sagen og har tid til at vimse rundt og gå modeshow i sit lokale center, så er det bare ikke hårdt nok. Dem har vi et par stykker af i Urban Fitness og jeg ligner en flækket snabelsko hver gang. Jeg elsker bare, hvordan den får på alle duckface- tangenter og hvordan de lige sådan “vimser”. Selv i benpres har de travlt med at strutte med røven. Jeg tror de har brugt mere tid på hår og makeup end på at skænke deres træning en tanke. Give me a freaking break, altså. Bliv hjemme foran spejlet eller pas din træning uden for myldretid, mange tak!

Nå, men Yvonne og jeg trænede biceps, bryst og core i dag. {Billederne viser nogle af øvelserne vi lavede}. Fordi jeg har haft bøvl med min ene skulder, prøvede vi at køre brystpres på decline bænk med håndflader vendt mod hinanden.
Den øvelse kan jeg godt lide, da den ikke stresser skulderen, og så kan man jo lige presse lidt mavetræning ind på vej op, hvis man er overskudsagtig! :D

Mangler du træningstøj? Tjek disse items fra Lorna Jane

Jeg går snart i gang med en kostplan fra Yvonne og så kan jeg ellers nyde godt af hende så længe hun har tid, inden hun skal stille op i en international konkurrence. Wuhuu!

 

IMG_5197Maven træner jo ikke sig selv, vel?

IMG_5222Brysttræning med kabler. Nogen vil mene jeg ikke har brug for det, men det er en længere udredning ;)

IMG_5181Yvonne viser mig lige en core/cable øvelse Monkey see, monkey do :-)

IMG_5150 IMG_5148

Her er en preacher curl som jeg ikke har lavet længe. I flere år faktisk. Jeg synes den var meget sjov i dag fordi Yvonne var med til at spotte lidt. Så glemmer jeg lidt hvor træls den er. Den er til gengæld effektiv. Jeg har aldrig været fan af den, men det kan jeg jo gå hen og blive for den er effektiv til at isolere biceps. Stangen hedder en EZ bar, hvis du vil vide det.

IMG_5218

 

 

2 kommentarer

 • Uriah

  Glem ikke, at de piger, der blot møder op i motionscentrene for at gå rundt og se lidt lækre ud også betaler deres månedlige kontingent. Du har valgt din måde at træne på og de har valgt deres … come on, vær nu ikke så fordomsfuld og selvfed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Man må da gerne se lækker ud. Det er da dejligt at komme et sted hvor folk gør noget ud af sig selv. Det er altså ikke det, jeg taler om. #dumisserpointen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit værste nytår - ever!